ligris

ligris

Casestudies

Ligris is een advocatenkantoor met een instinctieve conciërge mentaliteit, gericht op het verstrekken van juridisch advies met veel aandacht voor detail. Het biedt juridisch advies op de volgende gebieden: Title & Settlement Services, Residentieel Real Estate, Commercial Real Estate Law, Business Law, Trust & Estates en Tax Services. De advocaten van Ligris werken samen met individuen, families, bedrijfseigenaren, ontwikkelaars, hypotheekmakelaars, evenals residentiële en commerciële kredietverstrekkers bij alle aspecten van een transactie, inclusief het oplossen van eventuele uitdagingen en problemen die zich voordoen.

UITDAGING

De afgelopen jaren is Ligris zowel autonoom als door acquisities snel gegroeid. Een van de grootste uitdagingen waarmee het bedrijf werd geconfronteerd, was het onvermogen om te schalen vanuit een IT-infrastructuurstandpunt.

Ligris vertegenwoordigt verschillende grote banken en is onderhevig aan strikte auditvereisten, waaronder redundantie, strikte RTO- en RPO-richtlijnen en scheiding van klantgegevens. Ligris wendde zich tot phoenixNAP's engineeringteam voor hulp bij het ontwerpen van een netwerk dat aan al deze eisen zou voldoen en het bedrijf een voorsprong zou geven op zijn concurrenten.

"Een van de problemen die naar voren kwamen was dat onze klanten niet wilden dat hun gegevens werden opgeslagen bij de gegevens van andere klanten, vooral als we overstapten op een colocatiemodel."

Ligris heeft onlangs een nieuw zusterbedrijf van het advocatenkantoor, Ligris Tax Services, aangekondigd. Met de middelen van phoenixNAP, konden ze nieuw opstarten serveren ontvang binnen een paar uur de juiste licentie.

“In plaats van hardware, koelmachines, stroomtoevoer te kopen backups, setup en installatie, die allemaal 1-2 weken in beslag zouden nemen, hadden we onze volledige IT-infrastructuur voor het nieuwe bedrijf dezelfde dag. ”

OPLOSSING

Als privé cloud omgeving met een flexbaar managementmodel, phoenixNAP's Managed Private Cloud (MPC) heeft de beveiligings- en prestatie-uitdagingen van Ligris aangepakt. Na verschillende telefonische vergaderingen om de behoeften van Ligris te bespreken, phoenixNAP bood een oplossing en zette binnen enkele uren zijn IT-infrastructuur op.

"phoenixNAP bood onmiddellijk een oplossing die direct inspeelde op onze zorgen over prestaties en gebruikerservaring. Ze hebben hun aanbevolen Managed Private Cloud, wat een volledig privéomgeving is die al onze gegevens zou kunnen scheiden, samen met flash-arrays.

“De communicatie met mijn vertegenwoordigers op phoenixNAP was erg indrukwekkend. Ze reageerden buitengewoon snel en stelden alle juiste vragen om ervoor te zorgen dat ze de juiste technische teams samenbrachten om het project te structureren. Ik heb een paar andere colocatie behandeld data center bedrijven die probeerden iemand een e-mail van een telefoontje terug te laten sturen, waren een pijnlijk proces.

"phoenixNAP's klantenservice is een van de beste die ik in elke branche heb gezien. Als je ermee omgaat phoenixNAP, je hebt niet het gevoel dat je gewoon een telefoontje bent in een callcenter dat wacht om te praten met iemand die je doorverwijst naar een specialist. "

VOORDELEN

met phoenixNAP's Managed Private Cloud, Ligris is in staat om het maximale niveau van privacy te bieden aan hun klanten en klanten, zonder concessies te doen aan de prestaties. Het kan ook gelijke tred houden met de evoluerende technologieën om te blijven voldoen aan de eisen en verwachtingen van zijn klanten.

“In de wereld van vandaag, waar technologie sneller dan ooit verandert en verbetert, moet je op één lijn zitten met een partner waarmee je altijd in contact kunt komen; iemand die eerlijk tegen je is en niet probeert je het nieuwste en beste te verkopen, wat misschien niet nodig is. U hebt iemand nodig met een zeer bekwaam technisch team dat uw behoeften kan begrijpen en ook kan helpen om efficiënt problemen op te lossen. phoenixNAP was een van de beste stappen die we als organisatie hebben gemaakt en heeft ons in staat gesteld naadloos op te schalen. ”

"Met extra medewerkers en gebruikers zijn we constant op zoek naar extra inkopen servers, meer bandbreedte toevoegen, oude machines upgraden, enz. Dit was niet alleen inefficiënt en tijdrovend, maar het begon ook onbetaalbaar te worden. We hadden een beter model voor ons netwerk nodig om snel te kunnen schalen en bij te blijven, niet alleen met de extra gebruikers van de organisatie, maar ook met de evoluerende technologie."

Christos Viores, Esquire, Chief Operating Officer, Ligris

ligris PDF downloaden