itpilot ApS

CASE STUDY

itpilot ApS

Data Security Cloud Helpt itpilot een veilige, HIPAA-ready aanwezigheid op de Amerikaanse markt op te zetten

ITPilot is erin geslaagd om hun eerste in de VS gevestigde hosting-setup eenvoudig te implementeren voor de softwaretoepassing voor de gezondheidszorg van hun premium klanten.

itpilot is een Deens softwareontwikkelings- en adviesbureau met meer dan 25 bekwame medewerkers die zich toeleggen op het ontwikkelen van kwaliteitssoftware. Hun kerndiensten zijn het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties. De organisatie helpt klanten deze oplossingen te integreren met hun bestaande ERP- en Pim-systemen of Datawarehouse- en Business Intelligence-omgevingen. Door op maat gemaakte IT-systemen te ontwikkelen en te implementeren, helpen ze hun wereldwijde klantenbestand hun digitale transformatie te versnellen en hun online aanwezigheid uit te breiden.

Een belangrijke troef van de organisatie is de ISAE 3402-certificering, die elk jaar wordt herzien en vernieuwd. Deze compliance garandeert dat itpilot voldoet aan alle wettelijke vereisten en internationale normen voor IT-beveiliging en -kwaliteit. Het certificaat dient als garantie dat itpilot een betrouwbare partner en hostingleverancier is voor klanten met veeleisende vereisten op het gebied van beveiliging, naleving of regelgeving.

itpilot host de weboplossingen en andere producten van zijn klanten in hun uiterst beveiligde hostingcentrum in Viborg, Denemarken, tegen concurrerende prijzen. Om hun veilige hostingdiensten wereldwijd mogelijk te maken, werkt de organisatie samen met hostingpartners in Duitsland, Finland, Nederland, de VS en Canada.

"We waren op zoek naar een betrouwbare partner om ons te helpen voorzien in de beveiligings- en nalevingsbehoeften van onze in de VS gevestigde klanten. phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix en hun secure-by-design cloud infrastructuuroplossing gecombineerd met hun snelle en professionele antwoord op onze cruciale vragen was de belangrijkste factor om hen te kiezen als onze toegangspoort tot de Amerikaanse markt"

Kenneth Damgaard Løwe, CEO, itpilot ApS

UITDAGING

Voordat je ontdekt Data Security Cloud, was itpilot op zoek naar een betaalbare oplossing die zou voldoen aan de behoeften van hun in de VS gevestigde klant. Om hun voetafdruk buiten de EU uit te breiden en hun IT dichter bij hun doelmarkt te brengen, overwogen ze verschillende opties. De keuze viel tussen gebruik maken van colocatiediensten of kiezen voor hyperscale public en private cloud oplossingen. Door capex, slechte beveiliging en het onvermogen om aan hun strikte nalevings- en wettelijke vereisten te voldoen, moesten ze echter verder kijken dan conventioneel cloud aanbod.

Hoge kosten vooraf met colocatie

Voor een klein bedrijf als itpilot was het bouwen van een veilige en conforme IT-infrastructuur in het buitenland onbetaalbaar, vooral offsite backup opties die de beschikbaarheid van gegevens zouden garanderen. Terwijl u kiest voor colocatie in een compliance-ready data center was een optie, het betrof kopen en configureren server hardware en betalen voor softwarelicenties. Met beperkte personele en budgettaire middelen wendde itpilot zich tot publiek en privaat cloud opties. Ze hadden een beveiliging nodig cloud omgeving die geschikt is voor het verwerken van gevoelige workloads en tegelijkertijd consistente prestaties biedt voor veeleisende clienttoepassingen.

Gebrek aan beveiliging en naleving van conventioneel Cloud Oplossingen

itpilot vond die populaire hyperscale cloud oplossingen voldoen niet aan hun wettelijke vereisten om hun wereldwijde bereik uit te breiden. Als het op publiek aankwam cloud services, beveiliging en gebrek aan zichtbaarheid waren dealbreakers. Voor zover privé cloud bezorgd waren, waren de meeste opties niet HIPAA-ready of VMware-gecertificeerd. Geen van de hyperscale providers bood geavanceerde gegevensbescherming en backup systemen ingebouwd in hun op VMware gebaseerde oplossing.

Behoefte aan controle, zichtbaarheid en technische ondersteuning

In haar streven om veilige hostingoplossingen aan te bieden tegen concurrerende prijzen, ondervond itpilot moeilijkheden bij het vinden van een product dat aan hun specifieke behoeften op het gebied van prestaties, beveiliging en budget voldeed. Ze hadden gelaagde beveiligingsdiensten nodig die doorgaans niet geïntegreerd zijn in populaire cloud producten. Hun voorheen als privé beschouwd cloud opties gingen gepaard met een steile leercurve en aanzienlijke maandelijkse kosten voor gebruik en onderhoud. Om naadloos aan de behoeften van hun klanten te kunnen voldoen, had itpilot behoefte aan controle over hun omgeving vanuit één venster en gemakkelijke toegang tot technisch ondersteunend personeel. Grootschalig cloud providers boden live ondersteuning, maar het was vaak zwaar beveiligd en kostbaar. Dit betekende mogelijk het inhuren van derde partijen om de migratie- en beheerprocessen te stroomlijnen, waardoor de kosten toenamen en de zichtbaarheid en controle afnam.

"Ons team van 25+ developers opereert op een ander continent. Dus we hadden een kluis nodig cloud oplossing waarmee we de zorgapplicatie van onze Amerikaanse klant kunnen hosten en ons tegelijkertijd controle geven over onze VMware-omgeving. phoenixNAP's HIPAA-ready platform bood ons meerdere lagen van op software en hardware gebaseerde gegevensbeschermingstechnologieën tegen een onverslaanbare prijs. Hun personeel hielp ons bij het opzetten van de omgeving en het migreren van de werklast van onze klanten, waardoor onze teams zich konden concentreren op softwareontwikkeling in plaats van op het oplossen van de complexiteit van infrastructuurbeheer."

>Kenneth Damgaard Løwe, CEO, itpilot ApS

OPLOSSING

itpilot besloot om de workloads van hun klant door te laten lopen phoenixNAP's Data Security Cloud (DSC) platform. Ze waren op zoek naar een cloud dienstverlener die kant-en-klare toegang tot een particulier leverde cloud omgeving die voldoet aan hun branchevoorschriften en veiligheidseisen. phoenixNAP's Data Security Cloud bleek perfect te passen.

Het gaf itpilot gemakkelijke toegang tot toonaangevende beveiligingsgerichte technologieën en maakte deze beschikbaar op een opex-model. Deze omvatten microsegmentatie, geïntegreerd cloud backups, softwaregedefinieerde netwerken (SDN), op hardware gebaseerde codering en geautomatiseerde informatie over bedreigingen.

Met VMWare NSX als kern, Data Security Cloud stelde itpilot in staat om virtuele machines te isoleren en de impact te beheersen in het geval van netwerkpenetratie of laterale dreigingsbewegingen.

Gehost in phoenixNAP's enterprise-grade SOC-1, SOC-2 en SOC-3 gecontroleerde faciliteit in Phoenix, Data Security Cloud stelde itpilot in staat om hun marktbereik op kosteneffectieve wijze uit te breiden naar de VS zonder de overhead van het bouwen en onderhouden van een veilige interne infrastructuur.

Vanuit het oogpunt van beveiliging en naleving, Data Security Cloud voldeed aan de vereisten van itpilot door:

 • Naleving van de AVG en het privacyschild - Voor gegevensbeschermingsvereisten bij de overdracht van gegevens tussen de EU en de VS
 • HIPAA-gereed product - Maakt het gemakkelijker om te voldoen aan de federale HIPAA-voorschriften en -vereisten.
 • Meerlaagse gegevensbescherming – Hardware-verbeterde data-encryptie, netwerk micro-segmentatie, endpoint bescherming, en geïntegreerd backups.
 • PCI-DSS-certificering – Geschikt voor het verwerken van gevoelige betaalgegevens.
 • 24/7 beveiliging ter plaatse – Met professioneel personeel, videobewaking, MFA en mantraps.
 • DDoS-bescherming – Netwerkbrede gratis 20 Gbps DDoS-bescherming.
 • Geïntegreerde Veeam Backup – Voor het creëren van offsite backups te phoenixNAP's data center in Ashburn, VA.

Vertrouwen op phoenixNAPMet het in-house team van oplossingsexperts van itpilot slaagde itpilot erin om de diensten van hun klanten eenvoudig in te zetten in deze beveiligde Vmware-omgeving. De VMware gebruiken Cloud Director, kregen ze volledig inzicht in hun implementaties. Het portaal met één ruit maakte het mogelijk backup beheer en monitoring van alle aangesloten systemen op afstand. Dit hielp itpilot-teams zich te concentreren op softwareontwikkeling terwijl ze wisten dat de gevoelige gegevens en applicaties van hun klant veilig en altijd beschikbaar waren.

">We hebben verschillende beveiligingen genomen cloud oplossingen in overweging voor onze use case. Geen van hen kwam met geïntegreerd backups, microsegmentatie en gerenommeerde eindpuntbeveiligingstechnologieën. Data Security Cloud was uniek in dat opzicht en het feit dat phoenixNAP is een gecertificeerde Vmware-partner die ons verzekerde dat ze over de technische kennis en middelen beschikken die we gemakkelijk kunnen benutten."

Kenneth Damgaard Løwe, CEO, itpilot ApS

VOORDELEN

Als een volledig beheerde oplossing die is toegesneden op de eisen van klanten, Data Security Cloud gaf de ontwikkelaars van itpilot toegang tot de nieuwste beveiligings-, netwerk- en rekentechnologieën. De keuze voor dit platform voor hun uitbreiding naar de Amerikaanse markt leverde de organisatie de volgende voordelen op:

 • Compliance-ready infrastructuur - On-demand implementatie van een compliant, vertrouwd en betrouwbaar cloud infrastructuur in de VS
 • ongeëvenaard data security – Meerdere lagen van hardware en software gebaseerd data security voor geavanceerde bescherming en altijd beschikbare beschikbaarheid.
 • Zichtbaarheid en kostenbeheersing – Transparante en schaalbare abonnementen met gecentraliseerde toegang tot het platformbeheerportaal.
 • Hybride cloud verenigbaarheid – Eenvoudige integratie van on-prem infrastructuur met Data Security Cloud met vertrouwde VMWare-tools.
 • 24 / 7 technische ondersteuning – Volledig beheerde migratieservices, implementatie van oplossingen en ondersteuning voor maatwerk.
 • Lagere TCO — Volledig beveiligde VM-omgeving zonder te investeren in dure hardware of beveiligingssystemen.
 • Snelle en betrouwbare schaalbaarheid — Mogelijkheid om conform te implementeren cloud omgevingen zonder infrastructuurconfiguratie of beheeroverhead.

itpilot koos voor de Data Security Cloud Essentials-oplossingsplan, maar ze kunnen de beveiligingspostuur van hun klant bovendien versterken met toonaangevende technologieën. De Advanced-plannen van het platform omvatten Sophos® Intercept- en Detection and Response-technologieën, de marktleiders op het gebied van antivirusbescherming. Door de Managed Detection and Response-functie, mogelijk gemaakt door Alert Logic, te activeren, kan itpilot hun klanten bovendien vroegtijdige indringingsdetectie van malware en kwaadaardige activiteiten in hun netwerk bieden.

"phoenixNAP gemaakt Data Security Cloud beschikbaar op meerdere locaties in de VS Dit geeft ons de vrijheid om onze voetafdruk uit te breiden terwijl we vasthouden aan dit beproefde cloud oplossing. Wat meer is, hun data center in Phoenix is ​​de thuisbasis van andere flexbaar en kostenbesparend cloud en bare metal oplossingen, wat ons kansen geeft om het scala aan hostingdiensten dat we onze klanten kunnen bieden, uit te breiden."

Kenneth Damgaard Løwe, CEO, itpilot ApS
itpilot ApS

IN EEN OOGOPSLAG

 • CLIËNT
  itpilot ApS
 • LOCATIE
  Viborg, Denemarken, Europa
 • ZAKELIJKE FOCUS
  Softwareontwikkeling en advies, veilige werking en ISAE 3402-gecertificeerde hostingdiensten in Europa, de VS en Canada.
 • KWESTIE
  • Gebrek aan HIPAA-ready infrastructuur in de VS
  • Moeite om hun voetafdruk buiten de EU kosteneffectief uit te breiden
  • Een vakman zoeken, flexbetrouwbare en veilige hostingpartner
  • Potentiële oplossingen voldoen niet aan de beveiligings- en nalevingsvereisten
 • OPLOSSING
  phoenixNAP's Data Security Cloud
 • RESULTAAT
  • Veilige en HIPAA-ready VMware-gebaseerde aanwezigheid in de VS
  • Eenvoudige en kosteneffectieve infrastructuurschaling met lagere TCO
  • Meerlaagse software- en hardwaregebaseerde gegevensbescherming
  • Geautomatiseerde externe locatie backups van volledige opslagcapaciteit
  • Toegang tot next-gen netwerk-, computer- en beveiligingstechnologieën

Lees meer phoenixNAP's succesverhalen

Kaligent

Data Security Cloud Helps Kaligent Improve Security Posture and Reduce Infrastructure Overhead

READ MORE

itpilot ApS

Data Security Cloud Helps itpilot Establish a Secure, HIPAA-Ready Presence in the US Market

READ MORE

Glimpse

Glimpse tests its CI/CD workloads on Bare Metal Cloud to ensure faster release cycles through automated server provisioning.

READ MORE

My Party Album Inc.

Bare Metal Cloud Helps My Party Album Inc. Lower Infrastructure Spending

READ MORE

itpilot ApS

Leren hoe Data Security Cloud Helpt itpilot een veilige, HIPAA-ready aanwezigheid op de Amerikaanse markt op te zetten

PDF downloaden