Case Study

HomeSmart International Maakt onroerend goed gemakkelijk met phoenixNAPis gebaseerd op VMware Cloud

HomeSmart International (HomeSmart) is een van de beste vastgoedfranchises in de VS, gevestigd in Scottsdale, Arizona. Het biedt franchisenemers efficiëntie en innovatie in combinatie met de systemen en technologieën die nodig zijn om te slagen in de evoluerende vastgoedsector van vandaag. Met een aanzienlijk groot netwerk van meer dan 90 kantoren met 10,000 agenten in het hele land, blijft HomeSmart groeien.

Bekend om zijn innovatie in technologie en high-touch klantenservice, heeft HomeSmart aangedrongen op het vinden van geavanceerde oplossingen voor zowel zijn eindklanten als zijn agenten en makelaars om meerdere vastgoedtransacties in realtime mogelijk te maken. Het stelt haar vertegenwoordigers in staat om efficiënt te zijn in hun zaken en hun vastgoeddoelen te bereiken. Het bedrijf is ook trots op het succesvol combineren van technologie met een persoonlijk tintje, iets waarvan ze zeggen dat het vaak verloren gaat.

UITDAGING

Als een van de innovatieleiders in de vastgoedsector levert HomeSmart een vrij unieke oplossing voor de vastgoedmarkt: een franchise die het netwerk van makelaars en makelaars in onroerend goed ondersteunt en zowel online als offline ondersteuning biedt die nodig is om hun bedrijven te laten floreren. Dit omvatte het creëren van een onberispelijke technische oplossing en de reeks online tools die zouden omvatten dat alle benodigde gegevens in realtime beschikbaar waren voor deelnemers, plus agenten doorlopende live assistentie te bieden en een eindklant een naadloze vastgoedervaring te bieden.

Bij het leveren van diensten die deze sterk evoluerende vastgoedsector ondersteunen, is het voor iedereen toegankelijk en beveiligd hebben van gegevens een primaire zorg die met succes werd aangepakt door in eerste instantie naar de cloud. Een andere aanhoudende zorg is klanttevredenheid, een echte drijvende kracht in de vastgoedsector. HomeSmart werd een franchise in 2010 en heeft zich vertaald naar al haar agenten en makelaars die ook klanten van het bedrijf werden. Dit, in combinatie met de landelijke aanwezigheid, gaf aanleiding tot de constante behoefte van het bedrijf om on-demand technische oplossingen te kunnen bedenken en implementeren. Snelheid en doeltreffendheid bij de implementatie werden een voorrecht en een van de belangrijkste elementen voor het stimuleren van bedrijfsgroei.

HomeSmart besteedde haar eerder uit cloud oplossing voor een provider die ook managed services aanbood. Een uitdaging die echter steeds weer opdook, was de wens om meer controle te krijgen over technische middelen en deze direct te kunnen besturen. Idealiter zou voor deze extra controle geen bovenmaats technisch personeel nodig zijn.

OPLOSSING

Dankzij de technologie van HomeSmart kon het een consistent hoog niveau van klantenservice bieden aan zijn agenten en klanten. Het bedrijf gebruikt nu phoenixNAP's Virtual Private Data Center (VPDC) VMware vCloud® gebaseerde multi-tenant cloud oplossing om haar activiteiten te bevorderen.

VPDC is een veilige oplossing die de klant de volledige controle geeft over reken-, opslag- en netwerkbronnen en deze specifieke functie heeft HomeSmart in staat gesteld om snel zijn IT-omgeving uit te breiden zonder hoge kosten of lange tijdlijnen. Infrastructuurbronnen worden beheerd via een zeer intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface. HomeSmart kan nu, naar eigen zeggen, "een product of een oplossing theoretiseren en het binnen enkele dagen realiseren", wat het bedrijf een stap dichter bij zijn klanten heeft gebracht, en de concurrentie in deze steeds veranderende industrie een paar stappen voor is. Eenvoudig maar effectief beheer hiervan cloud product met onderstreepte hardware veilig opgeslagen op phoenixNAP's belangrijkste datacenterfaciliteit, heeft HomeSmart de zekerheid gegeven dat VPDC als een cloud oplossing zal worden geleverd en geïmplementeerd precies zoals het was geconceptualiseerd. phoenixNAP heeft blijk gegeven van klantgerichtheid, zijn verplichtingen nagekomen en kwaliteit geleverd tegen een zeer redelijke prijs. Omdat veel mensen tegelijkertijd online werken, heeft HomeSmart er ook voor gekozen om zijn gegevens te beschermen tegen elk type onvoorziene gebeurtenis via phoenixNAP Cloud Backup Standaard service.

VOORDELEN

HomeSmart kreeg de controle over zijn IT-middelen en kwam daarmee tegemoet aan de behoefte van het bedrijf om de responstijden te verkorten om aan de eisen van klanten te voldoen. Het bedrijf kan indien nodig ook nieuwe machines opstarten en middelen toewijzen om snelle en gemakkelijke oplossingen en oplossingen te bieden, zonder afhankelijk te zijn van iemand buiten het bedrijf. phoenixNAP VPDC heeft HomeSmart heel dicht bij de volgende gewenste fase gebracht, en dat is het toevoegen van automatisering aan de meeste van zijn processen, in de hoop het systeem verder te vereenvoudigen en de processen te versnellen. Bovendien heeft het gebruik van VPDC het bedrijf in staat gesteld om naar een OpEx-model te gaan als onderdeel van hun P & L-beheerstrategie, en slechts 6 maanden gebruik tot dusver hebben geresulteerd in aanzienlijke geldbesparingen. Ze gaan zo hoog als 45%, zodra de overgangsperiode van de vorige provider voorbij is. phoenixNAP's zeer professionele, maar vooral attente vertegenwoordigers hebben HomeSmart in staat gesteld om bij elke stap weloverwogen beslissingen te nemen en zo een betrouwbaar partnerschap te vormen. phoenixNAPHet aanpassingsvermogen heeft HomeSmart geholpen om te voldoen aan de behoeften van zo'n klantgericht bedrijf in een zeer competitieve sector.

"De phoenixNAP VPDC-oplossing gaf ons de mogelijkheid om alles te controleren. Het is onze cloud, onze grondstoffen, kunnen we snijden en in blokjes snijden en voorzien zoals we willen. Met één klik op de knop. En dat was echt de overkoepelende sleutel tot bevoorrading. We hebben die voordelen rechtstreeks naar onze klanten gebracht."

-John Kloian III, Chief Technology Officer, HomeSmart International