Casestudies

Education Corporation of America (ECA) is een Career College-netwerk dat geaccrediteerde programma's van hoge kwaliteit biedt in de Verenigde Staten en online. Met een uitgebreid curriculum dat professionele vaardigheden ontwikkelt, bereidt ECA studenten efficiënt voor op hun droombaan via een breed scala aan vakgebieden.

UITDAGING

Het beheren van een complex netwerk van instellingen voor hoger onderwijs dat tientallen gespecialiseerde programma's aanbiedt, is een uitdaging op zich. Om de noodzakelijke taken uit te voeren, heeft ECA een infrastructuur met hoge beschikbaarheid nodig om haar kritieke werklasten te ondersteunen en haar studenten ononderbroken webtoegang tot haar virtuele bronnen te bieden.

Migreren van de volledige infrastructuur naar de cloud kwam naar voren als een ideale oplossing. Er waren echter enorme technische en technische middelen voor nodig, evenals een betrouwbare leverancier om het hele proces bij te staan. ECA had een partner nodig die niet alleen de oplossing zelf kon leveren, maar ook de vereiste technische expertise en ondersteuning ter plaatse.

“We hadden een nogal complexe oplossing: een hele data center en proberen het in het cloud technologie zoals NSX gebruiken om ons fysieke na te bootsen. "

"We hadden iemand nodig om ons te helpen met de oplossing, met de kennis in die oplossing zelf, hadden we iemand nodig die in feite onze hand vasthield om hier doorheen te komen."

OPLOSSING

ECA kiezen phoenixNAPis op Vware® gebaseerd Virtual Private Data Center (VPDC) -oplossing die ECA in staat stelde zijn infrastructuur te virtualiseren, zijn gegevens en applicaties veilig op te slaan en zijn studenten uitstekende ervaringen te bieden. Als zeer schaalbare en veilige multi-tenant-infrastructuur is VPDC ideaal voor organisaties zoals ECA om hun middelen efficiënt te migreren naar de cloud, hun IT-capaciteit te verbeteren en beschikbaarheid te bereiken zonder hun IT-budgetten te overschrijden.

VPDC is ontworpen om Tier 1-toepassingen te ondersteunen, zoals complexe database-omgevingen, ERP-systemen of andere vormen van grote bedrijfsinfrastructuren. Het maakt gebruik van de kracht van VMware® vCloud® en vSphere®-omgeving om niet alleen een IT-platform te bieden, maar ook de benodigde middelen voor beheer en ondersteuning. Terbeschikkingstelling van infrastructuur, virtualisatie en technische middelen, phoenixNAP's VPDC was een antwoord op alle bezorgdheid van de ECA over beschikbaarheid.

VOORDELEN

De overgang naar de cloud maakte de middelen van de ERK gemakkelijker beschikbaar en droeg op verschillende manieren bij aan bedrijfsontwikkeling. De betrouwbare infrastructuur verdubbelde de geografische voetafdruk van de ECA, het aantal studenten en hun efficiëntie bij het slagen voor de programma's. Met phoenixNAP's Virtual Private Data CenterHoefde ECA zijn IT-personeel niet uit te breiden of te investeren in nieuwe hardware. Op die manier kon het zijn IT-budget op een optimaal niveau houden en er de vruchten van plukken cloud innovatie. Door een partnerrelatie te ontwikkelen met phoenixNAP, heeft het ECA-team gemoedsrust als het gaat om de beveiliging en beschikbaarheid van zijn kritieke gegevens.

"Werken met de phoenixNAP team individueel en als groep hebben we enorm geprofiteerd omdat we het zelf niet hadden kunnen doen. "

“Het belangrijkste bij ons is het partnerschap. Heb je die toewijding van je partners dat ze je de hele weg kunnen helpen, van alleen de pre-engineeringgesprekken tot phoenixNAP ter plaatse komen en onze huidige productiestatus en inspanningen beoordelen om het herstel na rampen te helpen vergroten. "

- Andy Quinn, directeur IT Infrastructure Operations, ECA