CMA-technologieoplossingen

CASE STUDY

CMA-technologieoplossingen

Hoe CMA Technology Solutions hun bedrijf voortbracht phoenixNAP's Wereldwijde opties voor gegevensbescherming

CMA Technology Solutions, een in Louisiana gevestigd bedrijf, helpt organisaties complexe zakelijke problemen op te lossen met behulp van geavanceerde technologieën. Met meer dan drie decennia in de technologie-industrie begrijpt het bedrijf de trends in vraag en aanbod. Op basis van de marktvraag evolueert CMA continu om betrouwbaar advies en diensten aan te kunnen bieden. CMA biedt alles, van bedrijfssystemen tot beheerde services, en kan elke moderne organisatie helpen de juiste technologie voor hun behoeften te vinden. In samenwerking met phoenixNAP, maakt CMA een snelle en eenvoudige implementatie van door Veeam aangedreven beschikbaarheidsservices over de hele wereld mogelijk.

"phoenixNAP had die geweldige combinatie dat het geen one-size-fits-all winkel is. Het kan op maat en boetiek zijn zoals we zijn voor onze klanten, maar het paste ook goed bij waar we goed in zijn en wat we willen doen."

Kyle Rogers, Cloud Specialist, CM

UITDAGING

CMA werkt sinds 2009 samen met Veeam en heeft tal van organisaties geholpen hun gegevens te beschermen en hun continuïteitsdoelen te bereiken met Veeam-powered oplossingen en. Veeam is een marktleider die voortdurend innoveert om moderne bedrijven essentiële gegevensbeschermingsmogelijkheden te bieden. Biedt eenvoudig te gebruiken backup en replicatiesystemen, maakt het fysieke, virtuele en cloud gegevensbescherming.

Organisaties hebben toegang tot deze oplossingen via CMA, dat advies en hulp bij de implementatie biedt. Aanvankelijk kon het bedrijf alleen diensten leveren aan klanten die Veeam wilden installeren om hun virtuele omgevingen te beschermen; het wilde hun klanten echter geavanceerde opties bieden en ging op zoek naar een partner die hen kon helpen hun on-premise gegevensbeschermingsprogramma uit te breiden naar meerdere cloud locaties.

"Het is een manier voor ons om onze in-house expertise en dienstencapaciteiten te gebruiken en die verder uit te breiden om die klanten meer voor hun investering te geven."

Kyle Rogers, Cloud Specialist, CM

OPLOSSING

CMA zocht data center providers die goed konden matchen met wat ze aan hun klanten wilden leveren. Na het evalueren van de beschikbare opties, selecteerde het phoenixNAP vanwege de brede waaier aan aangeboden diensten en data center locaties.

phoenixNAP is een wereldwijd data center provider die door Veeam aangedreven services aanbiedt vanuit zes strategische locaties wereldwijd. In 2019 werd het erkend als Veeam Rising Star Partner voor zijn uitmuntende dienstverlening en in 2018 won het een Veeam Innovation Award voor zijn werk aan de ontwikkeling van een klantenportaal dat eenvoudig beheer van Veeam-oplossingen mogelijk maakt.

Door de samenwerking kon CMA hun serviceportfolio uitbreiden en verbeterde oplossingen bieden aan hun klanten. In de komende jaren hebben de twee bedrijven een strategisch partnerschap gesloten.

"phoenixNAP heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van innovatie en het anticiperen op en voldoen aan de eisen van ondernemingen. Dus wanneer phoenixNAP innoveert, we profiteren van die innovatie, we kunnen dat uitbreiden naar ons klantenbestand."

Kyle Rogers, Cloud Specialist, CM

VOORDELEN

Onze klanten hebben de mogelijkheid om noodherstel van hun lokale systemen uit te breiden naar de cloud die krachtige mogelijkheden en bedrijfswaarde biedt.

Deze optie aanbieden via phoenixNAP, zou CMA beter kunnen voldoen aan de behoeften van moderne organisaties. De samenwerking hielp beide bedrijven hun bedrijf te laten groeien, meer verkopen te realiseren en de klanttevredenheid te verbeteren. Hun wederzijdse toewijding om cutting-edge te maken cloud technologieën die beschikbaar zijn voor moderne organisaties zorgden voor een lange en succesvolle samenwerking.

"Dat geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en voor hen om te weten dat, hoewel dit nieuw is, het misschien wel in de voorhoede van het IT-landschap staat, dat ze nog steeds die service met toegevoegde waarde krijgen die ze verwachten."

Kyle Rogers, Cloud Specialist, CM
CMA-technologieoplossingen

IN EEN OOGOPSLAG

 • CLIËNT
  CMA-technologieoplossingen
 • LOCATIE
  Verenigde Staten
 • ZAKELIJKE FOCUS
  Beheerde services en computerhardware/-software
 • KWESTIE
  Als gevestigde Veeam-partner werkte CMA Technology Solutions samen met organisaties die gegevensbescherming nodig hadden voor hun virtuele omgevingen op locatie. Het bedrijf wilde zijn dienstenportfolio uitbreiden en hun klanten in staat stellen een back-up te maken van gegevens buiten hun gebouw en buiten de regio naar een veilige ruimte. Om dit mogelijk te maken had CMA een betrouwbare Veeam nodig Cloud en Service Provider-partner die wereldwijd Veeam-gegevensbeschermingsservices levert.
 • OPLOSSING
  phoenixNAP's Veeam Cloud Connect Backup en replicatie
 • RESULTAAT
  Uitgebreid productportfolio; verbeterde klanttevredenheid; verhoogde omzet

Lees meer phoenixNAP's succesverhalen

Kaligent

Data Security Cloud Helps Kaligent Improve Security Posture and Reduce Infrastructure Overhead

READ MORE

itpilot ApS

Data Security Cloud Helps itpilot Establish a Secure, HIPAA-Ready Presence in the US Market

READ MORE

Glimpse

Glimpse tests its CI/CD workloads on Bare Metal Cloud to ensure faster release cycles through automated server provisioning.

READ MORE

My Party Album Inc.

Bare Metal Cloud Helps My Party Album Inc. Lower Infrastructure Spending

READ MORE

CMA-technologieoplossingen

Ontdek hoe CMA Technology Solutions hun bedrijf heeft laten groeien met phoenixNAP's Wereldwijde opties voor gegevensbescherming

PDF downloaden