CMA-technologieoplossingen

CMA-technologieoplossingen

Casestudies

Hoe CMA Technology Solutions hun bedrijf voortbracht phoenixNAP's Wereldwijde opties voor gegevensbescherming

UITDAGING

CMA werkt sinds 2009 samen met Veeam en heeft tal van organisaties geholpen hun gegevens te beschermen en hun continuïteitsdoelen te bereiken met Veeam-powered oplossingen en. Veeam is een marktleider die voortdurend innoveert om moderne bedrijven essentiële gegevensbeschermingsmogelijkheden te bieden. Biedt eenvoudig te gebruiken backup en replicatiesystemen, maakt het fysieke, virtuele en cloud gegevensbescherming.

OPLOSSING

CMA zocht data center providers die goed konden matchen met wat ze aan hun klanten wilden leveren. Na het evalueren van de beschikbare opties, selecteerde het phoenixNAP vanwege de brede waaier aan aangeboden diensten en data center locaties. phoenixNAP is een wereldwijd data center leverancier die Veeam-powered services aanbiedt vanuit zes strategische locaties wereldwijd.

In 2019 werd het erkend als Veeam Rising Star Partner vanwege zijn uitmuntende dienstverlening en in 2018 won het een Veeam Innovation Award voor zijn werk aan de ontwikkeling van een klantenportaal dat eenvoudig beheer van Veeam-oplossingen mogelijk maakt.

Door de samenwerking kon CMA hun serviceportfolio uitbreiden en verbeterde oplossingen bieden aan hun klanten. In de komende jaren hebben de twee bedrijven een strategisch partnerschap gesloten.

VOORDELEN

Onze klanten hebben de mogelijkheid om noodherstel van hun lokale systemen uit te breiden naar de cloud die krachtige mogelijkheden en bedrijfswaarde biedt.

Deze optie aanbieden via phoenixNAPKon CMA beter voldoen aan de behoeften van moderne organisaties. De samenwerking heeft beide bedrijven geholpen hun bedrijf te laten groeien, meer verkopen te realiseren en de tevredenheid van hun klanten te verbeteren. Hun wederzijdse toewijding om baanbrekend te zijn cloud technologieën die beschikbaar zijn voor moderne organisaties zorgden voor een lange en succesvolle samenwerking.

"Dat geeft ons de mogelijkheid om gebruik te maken van het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en voor hen om te weten dat, hoewel dit nieuw is, het misschien wel in de voorhoede van het IT-landschap staat, dat ze nog steeds die service met toegevoegde waarde krijgen die ze verwachten."

Kyle Rogers, Cloud Specialist, CMA

CMA-technologieoplossingen PDF downloaden