Chef Servers

Chef Servers

Chef Servers Verbetert de prestaties met 30% phoenixNAP's Toegewijd Servers

INLEIDING

Chef servers is een hostingbedrijf dat een opwindende nichemarkt bedient. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van zeer op maat gemaakte server infrastructuur voor klanten die op zoek zijn naar merchandise in beperkte oplage, variërend van sneakers en kleding tot verschillende andere verzamelobjecten. Om haar klanten in staat te stellen hun etalage of wederverkoop met succes te runnen of hun collectie te verrijken met zeer gewilde artikelen, heeft Chef Servers moeten hen voorzien van high-performance servers en een netwerk met lage latentie. Op deze manier kunnen ze hun aangepaste software draaien op een robuuste infrastructuur en vergroten ze hun kansen dat hun inspanningen succes zullen opleveren.

"In 2020 zijn we meer dan 2x in omvang gegroeid. phoenixNAP heeft ons geholpen om die groei te realiseren zoals ze in staat waren om tegemoet te komen aan onze vraag naar hardware, ondanks wereldwijde gebeurtenissen die de hardwarevoorziening enorm beïnvloeden. Ze hebben altijd onze verwachtingen overtroffen in het voldoen aan de beloofde leveringsdata.”"

Ivan Teoh, oprichter, chef-kok Servers

UITDAGING

Het succes van Chef ServerDe klanten van s op een veeleisende sneakermarkt zijn sterk afhankelijk van de prestaties van de infrastructuur die ze gebruiken. Om zijn klanten te helpen beperkte items te verkrijgen, heeft Chef Servers moet krachtig, betrouwbaar en snel zijn server infrastructuur. Dit betekent dat het gebruik van geavanceerde hardware van cruciaal belang is om hun klanten goed te ondersteunen en de beste ervaring te bieden voor hun hoge computerbehoeften.

Op zoek naar een infrastructuurpartner, Chef Servers heeft verschillende serviceproviders ondervraagd, en de meeste van hen boden lage prijzen ten koste van het gebruik van oudere, meestal opgeknapte hardware. Aangezien het succes van hun klanten de prioriteit is voor Chef Servers, was het gebruik van iets anders dan geavanceerde hardware geen optie.

De andere grote uitdaging Chef Servers op zoek was naar een oplossing, was het verminderen van de latentiefactor van hun klanten. Eén seconde kan het verschil betekenen tussen succes en mislukking in snel veranderende markten, dus het was van cruciaal belang om een ​​partner te vinden met een breed infrastructuurnetwerk om te voldoen aan hoge beschikbaarheid en lage latentievereisten.

OPLOSSING

Het begin van een samenwerking tussen Chef Servers en phoenixNAP begonnen met de uitrol van de allernieuwste hardware-infrastructuur. Als aanbieder van geperfectioneerde hostingdiensten biedt Chef Servers moesten een manier vinden om hun klanten razendsnelle, hoge beschikbaarheid en lage ping te bieden om hun concurrentievermogen in een steeds competitiever wordende markt te waarborgen.

Samenwerken met phoenixNAP gaf Chef Servers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het wereldwijde netwerk van krachtige dedicated servers om te voldoen aan de hoge computereisen van hun klanten. De mogelijkheid om gebruik te maken van geavanceerde hardware hielp hen topklasse te bieden server prestaties terwijl ze hun kosten onder controle houden.

Om het probleem van het verminderen van de latentiefactor aan te pakken, heeft Chef Servers profiteerde van phoenixNAPis wereldwijd divers server netwerk om ervoor te zorgen dat de laagst mogelijke latentie aan hun klanten wordt geleverd. phoenixNAP's robuuste netwerk is gebouwd op enterprise-grade infrastructuur om 100% uptime te bieden met superieure prestaties en betrouwbaarheid, wat van cruciaal belang is voor elk bedrijf dat op snelheid vertrouwt om succesvol te zijn.

Het bijhouden van de snelle veranderingen en opkomende technologieën was een andere cruciale uitdaging voor Chef Servers omdat hun klanten vertrouwen op topprestaties voor hun rekenintensieve workloads. phoenixNAP helpt zijn klanten de technologische veranderingen door te voeren door hen in staat te stellen productupdates te gebruiken zodra ze worden uitgebracht, zodat ze toegang hebben tot de allernieuwste hardware.

"Sinds het werken met phoenixNAP, hebben we onze hardware een paar keer geüpgraded. Voor wanneer Intel bijvoorbeeld hun nieuwe reeks processors zou lanceren, phoenixNAP zou altijd een van, zo niet de eerste IaaS-provider op de markt zijn die het aanbiedt. Dit stelde ons in staat om algehele verbeteringen tot 30% te zien in termen van prestaties, dankzij de verbeteringen in de kloksnelheid van de processor en het aantal cores."

Ivan Teoh, oprichter, chef-kok Servers

VOORDELEN

Chef Serverheeft een hefboomwerking phoenixNAP's infrastructuur om zijn buitengewone groei te ondersteunen. Sinds 2020 is het bedrijf meer dan twee keer zo groot geworden, ondanks de wereldwijde gebeurtenissen die de levering van kritieke hardwarecomponenten enorm beïnvloedden.

Door pheonixNAP te kiezen als partner voor hun infrastructuurbehoeften, slaagde het bedrijf erin om op de hoogte te blijven van het technologische spel door hun computerbronnen een paar keer te upgraden sinds ze begonnen te werken met phoenixNAP. De mogelijkheid om nieuwe releases van Intel-processors vrijwel onmiddellijk na de lancering aan te bieden, hielp Chef Servers om hun prestaties tot 30% te verhogen. De prestatieverbetering werd bereikt dankzij de verbeteringen in kloksnelheid en aantal cores.

Om hoge uptime-eisen te behouden in zijn snelle nichemarkt, heeft Chef Serverheeft geprofiteerd van phoenixNAPhet ondersteuningsteam. De mogelijkheid om snelle ondersteuning te krijgen en te communiceren met de technici die direct betrokken zijn bij hun hardware bij de data center verhoogde chef-kok Servers' vermogen om elk probleem dat zich kan voordoen snel op te lossen en de uptime van hun klanten te behouden.

"We hebben gevonden dat phoenixNAP's steun is ongeëvenaard. Het is absoluut belangrijk om snelle ondersteuning te krijgen van iemand die daadwerkelijk ter plaatse is, omdat we uptime moeten behouden in de zeer snelle nichemarkt waarin we ons bevinden. We kunnen communiceren met de mensen die zich bezighouden met onze hardware bij de data center, waardoor eventuele miscommunicatie wordt voorkomen en we problemen snel kunnen oplossen."

Ivan Teoh, oprichter, chef-kok Servers

Chef Servers PDF downloaden