AirDesk-oplossingen

"Het phoenixNAP-team is doorgegaan met het uitbreiden en verbeteren van onze service die voor ons ligt. Dit heeft ons op zijn beurt in staat gesteld om zeer efficiënte oplossingen aan onze klanten aan te bieden zonder de grote last van het zelf moeten aanleggen van IT-infrastructuur. Dit heeft sterk bijgedragen tot de realisatie van ons bedrijf dubbele tot drievoudige groei in de tijd dat we phoenixNAP gebruiken. " - Forrest Blair,
President AirDesk Solutions

phoenixNAP Klantervaring

Make-A-Wish wilde dat zijn technologiemedewerkers zich vrij konden concentreren op nieuwe initiatieven ter ondersteuning van hoofdstukken en dat zij inspanningen wilden verlenen, en niet op de IT-infrastructuur die het gebruikte.

"Onze technologieomgeving is nu extreem stabiel en we hebben geen serviceonderbrekingen of problemen gehad sinds we naar phoenixNAP zijn overgestapt. Dat vertaalt zich in een betere up-time voor onze hoofdstukken, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan fondsenwerving en het vervullen van wensen."
- Paul Mehlhorn, Chief Financial Officer,
Doe een wens

Make-A-Wish Foundation® van Amerika

De University of California, Berkeley Department of Statistics had behoefte aan een technologische oplossing die gelijke tred kon houden met de groeiende en veranderende eisen van haar studenten en docenten. Dat bleek bij phoenixNAP.

"Van phoenixNAP's cloudoplossing tot klantenondersteuning tot en met de factureringsafdeling; we hebben de beste ervaring opgedaan omdat we een betere leeromgeving bieden voor zowel professoren als studenten."
- Ryan Lovett, systeembeheerder
UC Berkeley Afdeling Statistiek

UC Berkeley Afdeling Statistiek

Hoe TBI met phoenixNAP de efficiëntie verbeterde en ongeëvenaarde beveiliging naar Ascent Aerospace bracht.

"De ervaren verkoopingenieurs van phoenixNAP hebben een oplossing op maat gemaakt die aan alle infrastructuurbehoeften van de klant voldoet. Ze zijn responsief, flexibel en bieden een fantastische oplossing en klantervaring."
- Scott Kamper, Channel Manager, TBI.

TBI
Ascent Aerospace

Hoe CMA Technology Solutions hun bedrijf groeide met de wereldwijde gegevensbeschermingsopties van PhoenixNAP

"phoenixNAP had die geweldige combinatie dat het geen one-size-fits-all winkel was. Het kan worden aangepast en boetiek zoals we zijn voor onze klanten, maar het komt ook heel goed overeen met waar we goed in zijn en waar we in zijn op zoek om te doen. "
- Kyle Rogers, Cloud Specialist, CMA.

CMA-technologieoplossingen

Nu een leidende kracht in de Gaming Server Provider (GSP) arena, is ServerMiner een host die een gespecialiseerde service runt. Door phoenixNAP te gebruiken als ruggengraat voor zijn bedrijf, levert het een krachtige hostingoplossing die zorgvuldig is afgestemd op de behoeften van het gamerpubliek.

"Beginnend met hosting was het niet eenvoudig om een ​​deel van onze inkomsten opzij te zetten om een ​​dedicated server te krijgen, maar het is het allemaal echt waard, omdat de service zeer consistent is en de uptime-garantie de klanten behoudt en de initiële groei helpt!"
- James Dixon,
eigenaar en oprichter

ServerMijnwerker

Het bedrijf dat pionierde in het idee van privé browsen via de cloud, Authentic8, heeft bedrijven een eenvoudige oplossing geboden om veilig toegang te krijgen tot webgebaseerde applicaties.

"We zitten nu meer dan anderhalf jaar op dit platform en naarmate ons gebruikersbestand blijft groeien en uitbreiden, kunnen phoenixNAP en Intel er de hele weg voor ons zijn."
- Les Dunston, Head of Operations bij Authentic8, Inc.

Authentiek 8

Hoe u het vertrouwen van consumenten kunt garanderen met een betrouwbare datacenterprovider

"Levering van hardware is snel, pijnloos en perfect elke keer. Hierdoor kunnen onze klanten binnen enkele minuten en niet binnen enkele dagen aan de slag. Dankzij de allernieuwste technologie kunnen onze klanten snelle en betrouwbare websites en portals leveren voor hun eindklanten. Verder , dankzij de geografische locaties die phoenixNAP biedt, kunnen onze klanten een datacenter kiezen dicht bij hun eindgebruikers ... wat een betere ervaring en meer verkoop oplevert. "
- Christian Henning, marketingdirecteur, ServerGenie.com.

ServerGenie.com

Het vinden van de juiste cloudoplossing voor zijn klanten had hoge prioriteit voor Webpal.net. Missie volbracht dankzij phoenixNAP.

"PhoenixNAP is een uitstekende partner voor WebPal. We hebben het cloudproduct binnenstebuiten getest en geïdentificeerd als een topkeuze voor WebPal-klanten om hun gevoelige gegevens te hosten. De phoenixNAP-infrastructuur neemt zorgen weg over gegevensprivacy, risicobeheer en aansprakelijkheid Last but not least is het phoenixNAP-team consistent geweest in het leveren van service op het hoogste niveau - we kunnen er zeker van zijn dat WebPal-clients zich in veilige havens zullen bevinden met ons WebPal Secured Cloud-aanbod. "
- Markus Latzel, CEO

Webpal.net

Uitstekende services en eersteklas ondersteuning gemaakt
De beslissing van het datacenter van Mid Continent Technologies is eenvoudig.

"De ondersteuning die ik van phoenixNAP heb gekregen, was ronduit voorbeeldig. Voor de prijs die we ze betalen, zou ik technici op instapniveau verwachten met een hoge probleemoplossingsduur. Wat ik ontving, verraste me opnieuw. Volledige NOC-ondersteuning zoals ik zou verwachten van een toplaag datacenter was inbegrepen voor ons kleine bedrijf! Garanties op netwerk-uptime, een ongelooflijke SLA op hardware en 24-uurs ondersteuning. Ik ben erg blij met de service en waarde die ik heb ontvangen van phoenixNAP. Ik zou dit datacenter aan iedereen aanbevelen. "
- Matt Birnie

Mid Continent Technologies

Orvant Inc. zocht een thuisbasis voor het leveren van services voor kwetsbaarheidsbeoordeling over de hele wereld. De zoektocht werd afgesloten met PhoenixNAP.

"PhoenixNAP biedt Orvant Inc. een thuisbasis voor het distribueren van onze service voor kwetsbaarheidsbeoordeling naar verschillende netwerken over de hele wereld. We zijn erg tevreden over de faciliteit, bandbreedte en betrouwbaarheid die ze bieden om onze Software-as-a-Service uit te voeren. Werken met hun personeel was ronduit voorbeeldig en ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar colocatiediensten! "
- Mike Palmer, mede-oprichter


Infusionsoft weet kleine bedrijven te helpen zichzelf op de markt te brengen en de verkoop te stimuleren. En om zijn marketingsoftwarediensten met succes aan te bieden, weet het bedrijf ook dat het een colocatiefaciliteit nodig heeft die mee kan groeien.

"PhoenixNAP was echt de juiste keuze voor locatie, beveiliging, voorzieningen en overal aardige mensen om mee te werken. Het is echt centraal gelegen en dat was een groot pluspunt voor ons. De hele phoenixNAP-crew is van de bovenste plank en ze hebben er echt voor gezorgd dat onze huidige behoeften en ons ook de mogelijkheid geven om in de toekomst uit te breiden. "
- Marc Chesley,
VP van ontwikkeling en technologie

Infusionsoft

Aanbieder van kantoorautomatiseringsdiensten AirDesk Solutions® had een IT-infrastructuur nodig waarop het kon vertrouwen om de vraag van de klant bij te houden. De VMware vCloud® Hybrid Cloud Powered-omgeving van phoenixNAP Virtual Private Data Center helpt het bedrijf om efficiënte oplossingen te leveren.

"Het phoenixNAP-team is doorgegaan met het uitbreiden en verbeteren van onze service die voor ons ligt. Dit heeft ons op zijn beurt in staat gesteld om zeer efficiënte oplossingen aan onze klanten aan te bieden zonder de grote last van het zelf moeten aanleggen van IT-infrastructuur. Dit heeft sterk bijgedragen tot de realisatie van ons bedrijf dubbele tot drievoudige groei in de tijd dat we phoenixNAP gebruiken. "
- Forrest Blair,
President AirDesk Solutions

AirDesk-oplossingen

NutPile maakt het internet effectief transparant. Uitval en andere problemen die de toegang tot online services verhinderen, worden onmogelijk te verbergen, ongeacht de ISP of NSP.

"Ik zie phoenixNAP als een belangrijke speler voor ons in de toekomst in termen van flexibel kunnen plannen en schalen zodat we kunnen groeien als dat nodig is"
- Mike Paradis,
Projectmanager, Network Engineer


Het onderhouden van de grootste groep online grootstedelijke kranten in de VS is niet zonder belangrijke IT-vereisten. Voice Media Group weet dat het kan vertrouwen op phoenixNAP.

"Serviceniveaus waren uitstekend met snelle reacties op onze vragen en ondersteuningsverzoeken. De infrastructuur is zeer betrouwbaar geweest en over het algemeen zijn we zeer tevreden over de ervaring en service die phoenixNAP levert."
- David Marcon, directeur IT-infrastructuur

Voice Media Group

Ligris is een advocatenkantoor met een instinctieve conciërge mentaliteit gericht op het geven van juridisch advies met veel aandacht voor detail. Het biedt juridisch advies op de volgende gebieden: eigendoms- en afwikkelingsdiensten, residentieel onroerend goed, commercieel vastgoedrecht, ondernemingsrecht, trust & landgoederen en belastingdiensten.

"Met extra werknemers en gebruikers waren we constant op zoek naar extra servers, meer bandbreedte, upgrade van oude machines, enz. Dit was niet alleen inefficiënt en tijdrovend, maar het begon ook onbetaalbaar te worden. We hadden een beter model nodig voor ons netwerk om snel kunnen opschalen en niet alleen de extra gebruikers aan de organisatie bijhouden, maar ook de evoluerende technologie. "
- Christos Viores, Esquire, Chief Operating Officer, Ligris.

Ligris

Electric Mirror is de wereldleider in spiegeltechnologie en de toonaangevende fabrikant van verlichte spiegels en spiegel-tv's. Met meer dan 40 Amerikaanse patenten bedient Electric Mirror de horeca, commerciële en residentiële markten in meer dan 90 landen.

"Ons IT-team is klein - vier mensen - dus we zijn altijd op zoek naar manieren om datacenterprocessen te vereenvoudigen en te versnellen. We vertrouwen op Veeam en phoenixNAP om ons te helpen 24.7 beschikbaarheid op de meest efficiënte en kosteneffectieve manieren mogelijk te houden."
- Brian Patow, IT-manager voor elektrische spiegel.

Elektrische spiegel

HomeSmart International (HSI) heeft een slimme franchise-oplossing die ondersteuning biedt voor zijn netwerk en realtime marktinformatie biedt. Het kiezen van een IT-serviceprovider was eenvoudig, waarbij phoenixNAP hen volledige controle over hun cloud gaf tegen een fractie van de kosten.

"De controle en de flexibiliteit die phoenixNAP Virtual Private Data Center biedt, hebben ons in staat gesteld om veel sneller oplossingen te implementeren en sneller te veranderen, wat uiterst belangrijk is in onze branche."
- John Kloian III,
Chief Technology Officer

HomeSmart International

Toonaangevende aanbieder van identiteits- en privacybeschermingsdiensten InfoArmor houdt zich bezig met beveiliging. Het vinden van een hostingomgeving die de mentaliteit deelde, had een hoge prioriteit en was een zakelijke factor.

"De mogelijkheid om phoenixNAP aan onze klanten te laten zien, helpt echt bij de due diligence die we met hen ondergaan om de kracht en het belang van onze beveiliging te illustreren. De maatregelen en systemen die phoenixNAP biedt, zijn een zakelijke factor voor ons."
- Christian Lees, CTO, CSO,

InfoArmor

Bewerkingen met hoge bandbreedte die audio en podcasts streamen, vereisen een solide ondersteunende infrastructuur. PhoenixNAP levert voor StreamOn.

"Het Phoenix N AP-datacenter is een geweldige ondersteuning geweest voor onze werking met hoge bandbreedte. Hun service- en ondersteuningsteam is deskundig, reageert tijdig en probeert onze behoeften te begrijpen."
- Andrew Snook, Chief Technology Officer

StreamOn

Voor het maken en beheren van gepersonaliseerde display-advertentiecampagnes in een groot deel van Europa is aanzienlijke IT-ondersteuning nodig. RTB House weet waar het de stabiliteit en betrouwbaarheid kan krijgen die het nodig heeft om de snelle groei bij te houden.

"Onze technologische infrastructuur is gebouwd door phoenixNAP, strikt in lijn met onze behoeften en volgens onze exacte richtlijnen (servers, switches, bekabeling). Daarnaast hebben we momenteel volledige controle over hardware (switchconfiguratie, IPMI, enz.), waardoor verdere verbeteringen eenvoudiger te implementeren zijn. "
- Bartek Romański, Chief Technology Officer,
RTB House

RTB House

Phoenix PC Networking wilde de kosten laag en eenvoudig houden. De gecombineerde internet- en stroomprijsstructuur van phoenixNAP per maand hielp daarbij.

"De meest dwingende reden om phoenixNAP te gebruiken, is de hoge waarde van het gecombineerde redundante internet met stroom inbegrepen in de prijs per maand, aangezien de meeste datacenters alleen stroom leveren met een kast en de internetopties op eigen kosten zijn. Daarom is het erg duur om te overwegen een datacenter voor kleine bedrijven, omdat je moet overwegen om meer dan één internetprovider over te nemen, waardoor de kosten te hoog worden. "
- James T. Snodgrass, eigenaar

Phoenix PC-netwerken

Netwerkconnectiviteitsopties, beveiligingssystemen en prijskosten waren belangrijke factoren in de uitbreidingsplannen van EpicUp. En PhoenixNAP leverde.

"PhoenixNAP is een top-of-the-line datacenter. Toen we op zoek waren om uit te breiden, onderzochten we persoonlijke rondleidingen met verschillende datacenters in de Valley. We verspilden onze tijd echter omdat phoenixNAP veruit de beste was die we vonden Ze hadden de meeste providers, wat de goedkoopste, snelste en hoogste kwaliteit bandbreedte mogelijk maakte, evenals extreem concurrerende prijzen voor kasten. "
- Dennett Ingram, eigenaar

EpicUp

Snelle levering aan een veeleisende nichemarkt kan hoge ondersteuningsvereisten hebben voor de hostingprovider. SneakerServer is ervan verzekerd dat phoenixNAP binnen enkele minuten zowel kwaliteitsproducten als geweldige ondersteuning levert.

"Werken met phoenixNAP was een geweldige reis! We hebben samen geleerd en gegroeid en hebben een uitstekend product gemaakt om aan onze klanten aan te bieden, en ook een geweldig ondersteuningsnet voor hen. We hebben een heel bedrijf opgebouwd vanuit slechts een idee, gebaseerd op een geweldige communicatie, een stabiele technologieomgeving en een snelle marktoplossing. Maar zonder toewijding aan hun kant, kan ik vrijuit zeggen dat ik het tot dusver niet zou hebben gehaald, als phoenixNAP en de ondersteuning en begeleiding er niet waren geweest . "
- Anthony B.,
eigenaar en oprichter

Sneakers Server

Flexibel kunnen groeien zoals vereist is een grote reden waarom LotsMoreHosting profiteert van de omgeving die het heeft bij phoenixNAP.

"PhoenixNAP past perfect bij ons. Hun datacenter is niet alleen eersteklas en schoon, maar de geïmplementeerde beveiligingsprocedures zorgen ervoor dat uw apparatuur ook veilig is. Ik heb een colocatie met hen en doordat ik ook maandelijks servers kan leasen, ons om zo min mogelijk eigen apparatuur ongebruikt te hebben, huur gewoon een server voor snelle uptime, bestel een nieuwe server voor onze colocatie en voeg de server toe wanneer het u uitkomt. Het beste van twee werelden voor geweldige prijzen! "
- Chris K. Houg, eigenaar

VeelMeerHosting

Toen netwerkprestaties en stabiliteit belangrijke vereisten waren, wist AYK Solutions precies waar ze naar haar oplossingen moest zoeken.

"Alles, van verkoop tot facturering tot technische aspecten van hun werking is van het hoogste niveau. Het netwerk is absoluut solide en ik geloof dat er in de toekomst nog veel meer geweldige dingen zijn - we kunnen niet wachten om met hen verder uit te breiden. In feite zijn we Ik kijk ernaar uit om in de nabije toekomst met enkele Secured Cloud-oplossingen te testen en live te gaan. "
- Artyom Khmelnitsky, president

AYK-oplossingen

Blue Box Systems had een ultramoderne faciliteit nodig met carrier-keuzes en behulpzaam ondersteunend personeel. Het ontving alle drie en nog wat.

"PhoenixNAP is de beste faciliteit waar we geweest zijn. Alle infrastructuur is technisch in orde en state-of-the-art. De selectie van vervoerders is fantastisch. En het personeel, van verkoop tot beveiliging tot NOC, is behulpzaam en behulpzaam. Ik kan phoenixNAP niet aanbevelen genoeg."
- Kevin Bowling, oprichter

Blue Box-systemen

Sinds hosting bij phoenixNAP heeft QuickWeb Hosting Solutions zijn diensten eenvoudig meerdere keren kunnen uitbreiden om aan de vraag te voldoen.

"De agressieve prijsstelling en het royale aanbod aan bandbreedte trokken onze aandacht, en op basis van ervaring uit de eerste hand kan ik zeggen dat hun ondersteuningsteam zeer professioneel, technisch bekwaam en altijd klaar staat om te helpen. We hebben meerdere keren meegemaakt dat we onze eerste server bij zich hadden." voor het beheer van een vloot van servers. En onlangs hebben we besloten om ook wat colocatie toe te voegen in het datacenter van PhoenixNAP. Dit maakt uitbreiding vrij eenvoudig en stelt ons in staat ons te concentreren op onze kernactiviteiten. "
- Roel Gerona, CEO

QuickWeb Hosting-oplossingen

Crowdsourcingdeals en kortingsbonnen via social commerce kunnen aanzienlijke IT-eisen stellen. Slickdeals kan vertrouwen op de phoenixNAP-infrastructuur.

"PhoenixNAP biedt ons betrouwbare, prijsconcurrerende diensten voor onze kritieke infrastructuur. Mijn ervaring bij phoenixNAP was geweldig!"
- Bryant Quan, CEO

Slickdeals

Het hebben van een faciliteit die klanten kan laten zien, is belangrijk voor NIC, Inc. De redundante systemen, beveiligingsmaatregelen en locatie van phoenixNAP zijn precies de juiste combinatie.

"Het state-of-the-art datacenter van PhoenixNAP, redundante systemen, hoogwaardige beveiligingssystemen en toplocatie waren het perfecte voorzieningenniveau dat we onze klanten wilden bieden en we zijn verheugd dat we gebruik kunnen maken van de colocatiediensten van de faciliteit . "
- Mike Leonidas, president

NIC, Inc.

Door gebruik te maken van zijn solide colocatieomgeving bij phoenixNAP, is Brightcove in staat om videocontent aan het publiek over de hele wereld te leveren op elk aangesloten apparaat.

"De faciliteit is buitengewoon modern en de service die we van het NOC-personeel hebben gekregen en de beveiliging ter plaatse is uitzonderlijk! Ik zou phoenixNAP zeker aanbevelen aan andere bedrijven voor hun colocatiebehoeften."
- Matt Bailey, IT-manager

Brightcove

Gamen kan belastend zijn voor servers, zoals MCProHosting weet. Met netwerk-uptime en hoge prestatiesnelheid bovenaan ieders verlanglijstje, had de onbeheerde Minecraft-hostingprovider een stabiele oplossing nodig die ook ruimte had voor uitbreiding.

"Het niveau van ondersteuning en service dat phoenixNAP biedt, is ongeëvenaard in de branche en heeft ons geholpen onze service uit te breiden op manieren die we voorheen nooit voor mogelijk hadden gehouden. Door constante diversificatie is phoenixNAP met ons mee gegroeid en ik heb er alle vertrouwen in dat we hebben de juiste beslissing genomen door onze systemen aan hen toe te vertrouwen. We zijn enthousiast als we uitkijken naar de toekomst en we weten dat phoenixNAP de hele weg naast ons zal staan. "
- Matthew Salsamendi,
CTO & medeoprichter MCProHosting LLC

MCProHosting

Main Advantage Technology Services was op zoek naar diverse oplossingen die konden worden afgestemd op specifieke behoeften. De producten en diensten van PhoenixNAP voldoen aan de eisen.

"PhoenixNAP maakt voortdurend indruk op ons door in alle opzichten uitstekend te zijn. Het netwerk is solide en de faciliteiten zijn veilig, schoon en aantrekkelijk. Hun productaanbod is divers, flexibel, kosteneffectief en schaalbaar - ideaal om oplossingen op maat te maken voor iedereen situatie die we zijn tegengekomen. Iedereen die we bij phoenixNAP hebben behandeld - van verkoopmedewerkers tot NOC-ondersteuning tot ingenieurs - is uiterst professioneel, prettig en responsief. Ze hebben bewezen een ideale groeipartner te zijn voor Main Advantage. "
- Scott Barclay, president

Belangrijkste Advantage Technology Services