Make-A-Wish wilde dat zijn technologiemedewerkers zich vrij konden concentreren op nieuwe initiatieven ter ondersteuning van hoofdstukken en dat zij inspanningen wilden verlenen, en niet op de IT-infrastructuur die het gebruikte.

"Onze technologische omgeving is nu extreem stabiel en we hebben geen serviceonderbrekingen of problemen ondervonden sinds onze verhuizing naar phoenixNAP. Dat vertaalt zich in een betere up-time voor onze hoofdstukken, waardoor ze meer tijd kunnen besteden aan fondsenwerving en het inwilligen van wensen. "
- Paul Mehlhorn, financieel directeur,
Doe een wens

Make-A-Wish Foundation® van Amerika

De University of California, Berkeley Department of Statistics had een technologische oplossing nodig die gelijke tred kon houden met de groeiende en veranderende eisen van haar studenten en docenten. Het vond dat bij phoenixNAP.

"Van phoenixNAP's cloud oplossing voor de klantenondersteuning tot en met de factureringsafdeling; we hebben de beste ervaring opgedaan omdat we een betere leeromgeving bieden voor zowel professoren als studenten. "
- Ryan Lovett, systeembeheerder
UC Berkeley Afdeling Statistiek

UC Berkeley Afdeling Statistiek

Main Advantage Technology Services was op zoek naar diverse oplossingen die konden worden afgestemd op specifieke behoeften. De producten en diensten op PhoenixNAP passen bij de rekening.

"PhoenixNAP maakt voortdurend indruk op ons door in elk opzicht uitstekend te zijn. Het netwerk is ijzersterk en de faciliteiten zijn veilig, schoon en aantrekkelijk. Hun productaanbod is divers, flexible, kostenbesparend en schaalbaar - ideaal om oplossingen aan te passen aan elke situatie die we zijn tegengekomen. Iedereen waar we mee te maken hebben gehad phoenixNAP - van verkooppersoneel tot NOC-ondersteuning tot ingenieurs - is zeer professioneel, aangenaam en responsief geweest. Ze hebben bewezen een ideale groeipartner te zijn voor Main Advantage. "
- Scott Barclay, president

Belangrijkste Advantage Technology Services

Hoe TBI met phoenixNAP verbeterde efficiëntie en ongeëvenaarde beveiliging voor Ascent Aerospace.

"phoenixNAP's ervaren verkoopingenieurs creëerden een oplossing op maat die aan alle infrastructuurbehoeften van de klant voldeed. Ze reageren, flexible, en zorgde voor een fantastische oplossing en klantervaring. "
- Scott Kamper, kanaalmanager, TBI.

TBI
Ascent Aerospace

Uitstekende services en eersteklas ondersteuning gemaakt
Mid Continent Technologies ' data center een gemakkelijke beslissing.

'De steun die ik heb gekregen phoenixNAP was ronduit voorbeeldig. Voor de prijs die we ze betalen, zou ik technici op instapniveau verwachten met een hoge probleemoplossingsduur. Wat ik ontving, verraste me opnieuw. Volledige NOC-ondersteuning zoals ik zou verwachten van een eersteklas datacenter was inbegrepen voor ons kleine bedrijf! Garandeert op uptime van het netwerk, een ongelooflijke SLA op hardware en 24 uur per dag ondersteuning. Ik ben heel blij met de service en waarde die ik heb ontvangen phoenixNAP. Ik zou dit datacenter aan iedereen aanbevelen. "
- Matt Birnie

Midden-continentale technologieën

Bewerkingen met hoge bandbreedte die audio en podcasts streamen, vereisen een solide ondersteunende infrastructuur. PhoenixNAP levert voor StreamOn.

"The phoenixNAP datacenter is een geweldige ondersteuning geweest voor onze operatie met hoge bandbreedte. Hun service- en ondersteuningsteam is deskundig, reageert tijdig en probeert onze behoeften te begrijpen."
- Andrew Snook, Chief Technology Officer

StreamAan

Toonaangevende aanbieder van identiteits- en privacybeschermingsdiensten InfoArmor houdt zich bezig met beveiliging. Het vinden van een hostingomgeving die de mentaliteit deelde, had een hoge prioriteit en was een zakelijke factor.

'De mogelijkheid hebben om te laten zien phoenixNAP aan onze klanten helpt echt met de due diligence die we met hen ondergaan om de kracht en het belang van onze beveiliging te illustreren. De maatregelen en systemen phoenixNAP levert zijn een zakelijke enabler voor ons. "
- Christian Lees, CTO, CSO,

InfoArmor

Netwerkconnectiviteitsopties, beveiligingssystemen en prijskosten waren belangrijke factoren in de uitbreidingsplannen van EpicUp. En PhoenixNAP geleverd.

"PhoenixNAP is een top van de lijn data center. Toen we wilden uitbreiden, hebben we persoonlijke rondleidingen bekeken en gemaakt met verschillende van de data centers in de vallei. We verspilden onze tijd echter omdat phoenixNAP was veruit de beste die we vonden. Ze hadden de meeste providers, wat de goedkoopste, snelste en hoogste kwaliteit bandbreedte mogelijk maakte, evenals extreem concurrerende prijzen voor kasten. "
- Dennett Ingram, eigenaar

EpicUp

Orvant Inc. zocht een thuisbasis voor het leveren van services voor kwetsbaarheidsbeoordeling over de hele wereld. De zoektocht liep ten einde PhoenixNAP.

"PhoenixNAP biedt Orvant Inc. een thuisbasis om onze service voor kwetsbaarheidsonderzoeken naar verschillende netwerken over de hele wereld te distribueren. We zijn erg tevreden over de faciliteit, bandbreedte en betrouwbaarheid die ze bieden om onze Software-as-a-Service uit te voeren. Werken met hun personeel was ronduit voorbeeldig en ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar colocatiediensten! "
- Mike Palmer, mede-oprichter


Door gebruik te maken van zijn solide colocatieomgeving op phoenixNAP, Brightcove kan videocontent leveren aan het publiek over de hele wereld op elk aangesloten apparaat.

"De faciliteit is meer dan state-of-the-art en de service die we hebben gekregen van het NOC-personeel en de beveiliging ter plaatse was uitzonderlijk! Ik zou het zeker aanraden phoenixNAP aan andere bedrijven voor hun colocatiebehoeften. "
- Matt Bailey, IT-manager

Brightcove

Kunnen groeien flexibly zoals vereist is een grote reden waarom LotsMoreHosting profiteert van de omgeving waarin het zich bevindt phoenixNAP.

"PhoenixNAP past perfect bij ons. Hun data center is niet alleen eersteklas en schoon, maar de toegepaste beveiligingsprocedures zorgen ervoor dat uw apparatuur ook veilig is. Ik heb een colocatie met hen en kan ook leasen servers op maandelijkse basis stelt ons in staat om onze eigen minimale uitrusting ongebruikt te hebben, gewoon een lease server bestel een nieuwe voor een snelle beschikbaarheid server voor onze colocatie, voeg dan de server op ons gemak. Het beste van twee werelden voor geweldige prijzen! "
- Chris K. Houg, eigenaar

VeelMeerHosting

Gamen kan belastend zijn servers, zoals MCProHosting weet. Met netwerk-uptime en hoge prestatiesnelheid bovenaan ieders wensenlijstje, had de onbeheerde Minecraft-hostingprovider een stabiele oplossing nodig die ook ruimte had voor uitbreiding.

'Het niveau van ondersteuning en service dat phoenixNAP aanbod is ongeëvenaard in de branche en heeft ons geholpen onze service uit te breiden op manieren waarvan we dachten dat dit voorheen nooit mogelijk zou zijn. Door constante diversificatie phoenixNAP is met ons mee gegroeid en ik heb er alle vertrouwen in dat we de juiste beslissing hebben genomen door onze systemen aan hen toe te vertrouwen. We zijn enthousiast als we uitkijken naar de toekomst en we weten het phoenixNAP zal de hele weg naast ons zijn. "
- Matthew Salsamendi,
CTO & medeoprichter MCProHosting LLC

MCProHosting

My Party Album Inc. ervaart een daling van 80% in uitgaven met Bare Metal Cloud vergeleken met openbaar cloud oplossingen.

"Kostenbeheer was ons belangrijkste probleem. We hadden een oplossing nodig met een eenvoudige en transparante prijsstructuur om onze maandelijkse kosten nauwkeurig te berekenen. We hadden ook een oplossing nodig die gemakkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijk was. Het team Bij phoenixNAP heeft ons geholpen te begrijpen hoe BMC werkt en wat we ermee kunnen doen."
- Grant Street, medeoprichter/CEO, bij My Party Album Inc.

Mijn feestalbum inc.

Blue Box Systems had een ultramoderne faciliteit nodig met carrier-keuzes en behulpzaam ondersteunend personeel. Het ontving alle drie en nog wat.

"PhoenixNAP is de beste faciliteit waar we geweest zijn. Alle infrastructuur is technisch in orde en state of the art. De carrier-selectie is fantastisch. En het personeel, van verkoop tot beveiliging tot NOC, is behulpzaam en behulpzaam. Ik kan het niet aanbevelen phoenixNAP genoeg."
- Kevin Bowling, oprichter

Blue Box-systemen

Rechts vinden cloud oplossing voor haar klanten was een hoge prioriteit voor Webpal.net. Missie volbracht dankzij phoenixNAP.

"PhoenixNAP is een uitstekende partner voor WebPal. We hebben het getest cloud product binnenstebuiten en identificeerde het als een topkeuze voor WebPal-klanten om hun gevoelige gegevens te hosten. De phoenixNAP infrastructuur neemt zorgen weg over gegevensprivacy, risicobeheer en verantwoording. Last but not least, de phoenixNAP team is consistent geweest in het leveren van service op het hoogste niveau - we zijn er zeker van dat WebPal-clients zich in veilige havens zullen bevinden met onze WebPal Secured Cloud aanbieden. "
- Markus Latzel, CEO

Webpal.net

Nu een leidende kracht in de gaming Server Aanbieder (GSP) arena, ServerMiner is een host die een gespecialiseerde service heeft. Gebruik makend van phoenixNAP als ruggengraat voor zijn bedrijf levert het een krachtige hostingoplossing die zorgvuldig is afgestemd op de behoeften van het gamerpubliek.

"Met het hosten van hosting was het niet eenvoudig om een ​​deel van onze inkomsten opzij te zetten om een ​​dedicated te krijgen server, maar het is het allemaal echt waard, want de service is zeer consistent en de uptime-garantie houdt de klanten en helpt de initiële groei! "
-James Dixon,
eigenaar en oprichter

ServerMijnwerker

Lees hoe Glimpse gebruikt phoenixNAP's Managed Private Cloud (MPC) om DevOps-processen mogelijk te maken en de IT-infrastructuurkosten te verlagen.

"phoenixNAP's MPC was voor ons een ideale oplossing voor alle statistieken. Onze tests hebben aangetoond dat het geavanceerde prestaties kan leveren tegen een betaalbare prijs. Voor hetzelfde bedrag dat we zouden uitgeven aan Public Cloud, kunnen we grotere VM's en betere prestaties krijgen met phoenixNAP's MPC. Deze kostenefficiëntie was een van de belangrijkste redenen waarom we voor het platform hebben gekozen. "
- Predrag Aleksić, teamleider, systeemingenieur, Glimpse

Glimp

Ligris is een advocatenkantoor met een instinctieve conciërge mentaliteit gericht op het geven van juridisch advies met veel aandacht voor detail. Het biedt juridisch advies op de volgende gebieden: eigendoms- en afwikkelingsdiensten, residentieel onroerend goed, commercieel vastgoedrecht, ondernemingsrecht, trust & landgoederen en belastingdiensten.

"Met extra medewerkers en gebruikers zijn we constant op zoek om extra te kopen servers, meer bandbreedte toevoegen, oude machines upgraden, enz. Dit was niet alleen inefficiënt en tijdrovend, maar het begon ook onbetaalbaar te worden. We hadden een beter model nodig voor ons netwerk om snel te kunnen opschalen en gelijke tred te houden met niet alleen de extra gebruikers voor de organisatie, maar ook met de evoluerende technologie. "
- Christos Viores, Esquire, Chief Operating Officer, Ligris.

Ligris

Het onderhouden van de grootste groep online grootstedelijke kranten in de VS is niet zonder belangrijke IT-vereisten. Voice Media Group weet dat het erop kan vertrouwen phoenixNAP.

"De serviceniveaus waren uitstekend met snelle reacties op onze vragen en ondersteuningsverzoeken. De infrastructuur is zeer betrouwbaar geweest en over het algemeen zijn we zeer tevreden over de ervaring en service die phoenixNAP levert. "
- David Marcon, directeur IT-infrastructuur

Spraakmediagroep

Het bedrijf dat pionierde in het idee van privé browsen via internet cloud, Authentic8, heeft bedrijven een eenvoudige oplossing geboden om veilig toegang te krijgen tot webgebaseerde applicaties.

"We zijn nu meer dan anderhalf jaar op dit platform en naarmate ons gebruikersbestand blijft groeien en uitbreiden, phoenixNAP en Intel hebben er de hele weg voor ons kunnen zijn. "
- Les Dunston, Head of Operations bij Authentic8, Inc.

Authentiek 8

Crowdsourcingdeals en kortingsbonnen via social commerce kunnen aanzienlijke IT-eisen stellen. Slickdeals kan vertrouwen phoenixNAP infrastructuur.

"PhoenixNAP biedt ons betrouwbare, prijsconcurrerende diensten voor onze kritieke infrastructuur. Mijn ervaring bij phoenixNAP is geweldig geweest! "
- Bryant Quan, CEO

Slickdeals

Snelle levering aan een veeleisende nichemarkt kan hoge ondersteuningsvereisten hebben voor de hostingprovider. SneakerServer rust verzekerd phoenixNAP levert binnen enkele minuten zowel kwaliteitsproducten als geweldige ondersteuning.

"Werken met phoenixNAP is een geweldige reis geweest! We hebben samen geleerd en gegroeid en hebben een uitstekend product gemaakt om aan onze klanten aan te bieden, en ook een geweldig ondersteuningsnet voor hen. We hebben een heel bedrijf opgebouwd vanuit slechts een idee, gebaseerd op geweldige communicatie, een stabiele technologieomgeving en een snelle oplossing. Maar zonder toewijding aan hun kant, kan ik vrijuit zeggen dat ik het tot nu toe niet zou hebben gehaald als het niet zo was geweest phoenixNAP en de ondersteuning en begeleiding. "
- Anthony B.,
eigenaar en oprichter

Sneakers Server

Electric Mirror is de wereldleider in spiegeltechnologie en de toonaangevende fabrikant van verlichte spiegels en spiegel-tv's. Met meer dan 40 Amerikaanse patenten bedient Electric Mirror de horeca, commerciële en residentiële markten in meer dan 90 landen.

"Ons IT-team is klein - vier mensen - dus we zijn altijd op zoek naar manieren om te vereenvoudigen en te versnellen data center We vertrouwen op Veeam en phoenixNAP om ons te helpen 24.7 beschikbaarheid op de meest efficiënte en kosteneffectieve manieren mogelijk te houden. "
- Brian Patow, IT-manager voor elektrische spiegel.

Elektrische spiegel

Phoenix PC Networking wilde de kosten laag en eenvoudig houden. De gecombineerde internet- en stroomprijsstructuur per maand van phoenixNAP hielp het precies dat te doen.

'De meest overtuigende reden om te gebruiken phoenixNAP is de hoge waarde van het gecombineerde redundante internet met stroom inbegrepen in de prijs per maand, zoals de meeste data centers bieden alleen stroom met kast en de internetopties zijn voor uw eigen rekening. Daarom is het erg duur om een data center voor kleine bedrijven, omdat u moet overwegen om meer dan één internetprovider over te nemen, waardoor de kosten te hoog worden. "
- James T. Snodgrass, eigenaar

Phoenix PC-netwerken

Namecheap is de op een na grootste domeinnaamregistrar ter wereld, met meer dan 15 miljoen domeinen in beheer. De bedrijven server infrastructuur is ondergebracht in phoenixNAPvlaggenschip data center in Phoenix, Arizona.

"Met Bare Metal Cloud, waren we in staat om binnen enkele minuten hoogwaardige fysieke services te leveren op meerdere geografische locaties via eenvoudige aanroepen naar de API. We hebben de vrijheid om te voorzien server instanties die zijn geoptimaliseerd voor reken- of geheugenintensieve workloads. "
- Matt Russel, chef Cloud Officier, Namecheap

Namecheap

TGen koos phoenixNAP's Colocatie en Hardware-as-a-Service oplossingen om hun gegevens te hosten en geavanceerde IT-activiteiten uit te voeren. TGen maakt ook gebruik van Bare Metal Cloud om snel fysiek te voorzien servers op wereldwijde schaal en voldoen aan hun veiligheids- en nalevingsvereisten.

"phoenixNAP's Bare Metal Cloud biedt de flexvaardigheid die we nodig hebben. Het was snel inzetbaar op meerdere locaties en gaf ons een Europese aanwezigheid met het beveiligingsniveau dat nodig is om de AVG-naleving te garanderen. De geavanceerde functies die beschikbaar zijn met de nieuwste generatie Intel-processors en het door Fortanix aangedreven Encryption Management Platform vergroten ons vermogen om beveiligingstools te implementeren en te beheren die we nodig hebben, en dit alles met behoud van uitzonderlijke prestatieniveaus."
- Glen Otero, Ph.D., VP Scientific Computing, TGen

TGen

Voor het maken en beheren van gepersonaliseerde display-advertentiecampagnes in een groot deel van Europa is aanzienlijke IT-ondersteuning nodig. RTB House weet waar het de stabiliteit en betrouwbaarheid kan krijgen die het nodig heeft om de snelle groei bij te houden.

'Onze technologische infrastructuur is gebouwd door phoenixNAP strikt in lijn met onze behoeften en volgens onze exacte richtlijnen (servers, schakelaars, bekabeling). Daarnaast hebben we momenteel volledige controle over hardware (switchconfiguratie, IPMI, etc.), waardoor verdere verbeteringen eenvoudiger te implementeren zijn. "
- Bartek Romański, Chief Technology Officer,
RTB House

RTB House

Hoe CMA Technology Solutions hun bedrijf voortbracht phoenixNAP's Wereldwijde opties voor gegevensbescherming

"phoenixNAP had die geweldige combinatie dat het geen one-size-fits-all winkel was. Het kan worden aangepast en boetiek zoals we zijn voor onze klanten, maar het sluit ook heel goed aan bij waar we goed in zijn en wat we willen doen. "
-Kyle Rogers, Cloud Specialist, KMA.

CMA-technologieoplossingen

Het hebben van een faciliteit die klanten kan laten zien, is belangrijk voor NIC, Inc. De redundante systemen, beveiligingsmaatregelen en locatie van phoenixNAP zijn precies de juiste combinatie.

"PhoenixNAP's state-of-the-art data center, redundante systemen, hoogwaardige beveiligingssystemen en een toplocatie waren het perfecte voorzieningenniveau dat we onze klanten wilden bieden en we zijn verheugd dat we gebruik kunnen maken van de colocatiediensten van de faciliteit. "
- Mike Leonidas, president

NIC, Inc.

Toen netwerkprestaties en stabiliteit belangrijke vereisten waren, wist AYK Solutions precies waar ze naar haar oplossingen moest zoeken.

"Alles, van verkoop tot facturering tot technische aspecten van hun werking is van het hoogste niveau. Het netwerk is absoluut solide en ik geloof dat er in de toekomst nog veel meer geweldige dingen zijn - we kunnen niet wachten om met hen verder uit te breiden. In feite zijn we ik kijk uit naar testen en live gaan met een aantal beveiligde Cloud oplossingen in de nabije toekomst. "
- Artyom Khmelnitsky, president

AYK-oplossingen

Infusionsoft weet kleine bedrijven te helpen zichzelf op de markt te brengen en de verkoop te stimuleren. En om zijn marketingsoftwarediensten met succes aan te bieden, weet het bedrijf ook dat het een colocatiefaciliteit nodig heeft die mee kan groeien.

"PhoenixNAP was echt de juiste keuze voor locatie, beveiliging, voorzieningen en overal aardige mensen om mee te werken. Het is echt centraal gelegen en dat was voor ons een groot pluspunt. Het geheel phoenixNAP bemanning is van topklasse en ze kwamen echt tegemoet aan onze huidige behoeften en stelden ons ook in staat om in de toekomst uit te breiden. "
-Marc Chesley,
VP van ontwikkeling en technologie

Infusionsoft

Sagenext had een datacenterleverancier nodig die maximaal kon leveren server uptime, connectiviteit met lage latentie, aanpasbare hardware, schaalbare bronnen en 24/7 technische ondersteuning tegen een betaalbare prijs. phoenixNAP precies geleverd wat ze zochten.

"phoenixNAPDe geografisch verspreide faciliteiten met beveiligingsmaatregelen op meerdere niveaus bieden automatische failover-bescherming en op afstand backups, wat zorgt voor naadloze toegang en hoge prestaties. phoenixNAP hielp ook bij het verlagen van onze operationele kosten, wat een groot pluspunt voor ons is gebleken. "
- Ned Adams, hoofd Operations, Sagenext Infotech LLC

Sagenext Infotech

Sinds hosting bij phoenixNAPHeeft QuickWeb Hosting Solutions zijn diensten eenvoudig meerdere keren kunnen uitbreiden om aan de vraag te voldoen.

"De agressieve prijsstelling en het royale aanbod aan bandbreedte trokken onze aandacht, en op basis van ervaring uit de eerste hand kan ik zeggen dat hun ondersteuningsteam zeer professioneel, technisch bekwaam en altijd klaar staat om te helpen. We zijn meerdere keren gegroeid sinds onze eerste server met hen om een ​​vloot van servers. En onlangs hebben we besloten om wat colocatie toe te voegen in de PhoenixNAP data center ook. Hierdoor is uitbreiden vrij eenvoudig en kunnen we ons concentreren op onze kernactiviteiten. "
- Roel Gerona, CEO

QuickWeb Hosting-oplossingen

NutPile maakt het internet effectief transparant. Uitval en andere problemen die de toegang tot online services verhinderen, worden onmogelijk te verbergen, ongeacht de ISP of NSP.

"Ik snap het phoenixNAP als een belangrijke speler voor ons in de toekomst wat betreft het kunnen plannen en schalen in een flexible manier waarop we kunnen groeien als dat nodig is "
-Mike Paradis,
Projectmanager, Network Engineer


TGen maakt gebruik van Intel en phoenixNAP technologieën om SARS-CoV-2-genoomkennis te verspreiden onder de wereldwijde biomedische gemeenschap.

"Het doorzoeken van genetische gegevens voor nuttige informatie is cruciaal om patiënten sneller te kunnen behandelen, en we zijn verheugd om met Intel samen te werken met behulp van technologieën zoals Persistent Memory om niet alleen het tempo van ontdekking te versnellen, maar ook ons ​​vermogen om antwoorden te vinden in de gegevens. . TGen kijkt er naar uit om Intel Persistent Memory te gebruiken om de prestaties van genomics DB te versnellen. "
- James Lowey, CIO, TGen

TGen