Bare Metal Cloud is nu beschikbaar in de Amerikaanse Midwest-markt, waardoor het totale aantal wereldwijde locaties op vijf komt.

Phoenix, AZ, 20 meith, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigde vandaag de algemene beschikbaarheid aan van Bare Metal Cloud (BMC) in Chicago, Illinois. De lancering brengt het totale aantal wereldwijde BMC-locaties op vijf, waaronder Phoenix, Ashburn, Amsterdam en Singapore.

BMC is een volledig geautomatiseerd fysiek server oplossing gericht op DevOps-organisaties en ondernemingen met complexe workloads die superieure prestaties en lage netwerklatentie vereisen. Als een cloud-native ready IaaS-platform, het levert hoogwaardige niet-gevirtualiseerde servers die binnen enkele minuten kunnen worden geïmplementeerd met een paar klikken via de API of CLI, evenals verschillende infrastructuur- en code-integraties.

"Terwijl onze klanten hun apps bouwen en implementeren op BMC, hebben ze constant meer locaties nodig om te groeien en hun bedrijf aan de rand te schalen", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP.

“De lancering van BMC in Chicago was een strategische beslissing. Deze uitbreiding stelt onze klanten in staat om hun apps en ontwikkelingstaken dichter bij de eindgebruikers in de Amerikaanse Midwest-markt te brengen. Zorgen voor een lagere latentie en superieure prestaties in de sterk verzadigde markt waren de drijvende factoren voor ons. BMC in Chicago biedt alle features en functionaliteiten waar onze klanten aan gewend zijn geraakt. Dit omvat meer dan 20 verschillende soorten instanties, netwerkconnectiviteit tot 50 Gbps, flexgeschikte bandbreedtepakketten, evenals opties voor uurprijzen en maandelijkse reserveringen. "

“Na de lancering in Chicago, volgende op de agenda voor phoenixNAP brengt BMC uit in Seattle en verschillende andere wereldwijde locaties. Met deze aanstaande lanceringen zal BMC aanwezig zijn in alle grote Amerikaanse en EU-markten, waardoor ontwikkelaars hun applicaties en ontwikkelingswerklasten dichter bij de rand kunnen schalen en kunnen vertrouwen op de nieuwste geavanceerde Intel-gebaseerde infrastructuur met netwerktoegang met lage latentie en DDoS-bescherming. inbegrepen ”, aldus Martin Wielomski, Productdirecteur bij phoenixNAP.

Allemaal BMC servers worden aangedreven door Intel's Xeon schaalbare processors en krachtige lokale NVMe-schijven, waardoor ze ideaal zijn voor het uitvoeren van CPU-intensieve en hoge IOPS-workloads.

Bare Metal Cloud Kenmerken:

● 100% toegewijde fysieke CPU- en RAM-bronnen
● Geen vooraf geïnstalleerde virtualisatielagen en geen delen van bronnen
● 20 + server instantietypen voor algemene, compute-geoptimaliseerde en geheugen-geoptimaliseerde workloads
● Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit voor geselecteerde BMC-instanties met DDoS-bescherming inbegrepen
● Private netwerkopties
● Flexible bandbreedtepakketten
● Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
● Geautomatiseerd server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
● Facturering per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties

Voor meer informatie, bezoek phoenixNAP's website om alles te ontdekken Bare Metal Cloud functionaliteiten en beschikbare exemplaren.

Over phoenixNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

Medienkontakt

Bojana Dobran
Product Marketing Manager
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271