Waarom een ​​infrastructuur van wereldklasse bouwen in Singapore

Als centraal netwerkknooppunt in de regio Azië-Pacific en het op één na beste land ter wereld om zaken te doen *, is Singapore een strategische strategie data center plaats. Door een IT-infrastructuur in de regio op te zetten, bereikt u een van de meest verspreide digitale markten ter wereld.
Gegarandeerde netwerkuptime met SLA-ondersteuning

SLA-ondersteunde netwerk-uptime

Superieure netwerkprestaties houden uw kritieke gegevens en applicaties 24/7 beschikbaar. Ervaar altijd beschikbare beschikbaarheid.

Strategische rampvrije locatie

Strategische rampvrije locatie

Speciaal gebouwd in een risicovrij gebied, phoenixNAP's Singapore data center is een veilige en stabiele locatie voor uw IT-infrastructuur.

2Tbps wereldwijde backbone-capaciteit

2Tbps wereldwijde backbone-capaciteit

De uniforme netwerkbackbone zorgt voor snelle en betrouwbare connectiviteit tussen Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Downloaden  

Downloaden Data Center Specificaties

Wat Singapore biedt aan wereldwijde bedrijven

De regio Azië-Pacific (APAC) maakt naar schatting momenteel 50% uit van de online populatie ter wereld en is een van de snelstgroeiende online economieën. Analistenrapporten schatten dat 600 miljoen mensen in de Azië-Pacific tegen 2020 mobiele abonnees zullen worden, wat een stijging is van 24% in vergelijking met vandaag. Een dergelijke groeitrend zal ook zorgen voor een verdere toename van de vraag naar onlinediensten en meer verfijnde verwachtingen wat betreft geleverde ervaringen.

● Nr. 1 in Zuidoost-Azië wat het BBP per hoofd van de bevolking betreft 26,000 internationale bedrijven

De groeiende digitale economie is een van de belangrijkste factoren die internationale bedrijven naar de regio trekt, met Singapore in opkomst als een van zijn administratieve, culturele en economische centra. De talrijke prikkels voor het starten van een bedrijf in Singapore stellen lokale en internationale ondernemers in staat om gemakkelijk een bedrijf op te nemen en wereldwijd te ontwikkelen. De nationale regelingen zoals Research Incentive Scheme for Companies (RISC), Productivity Grant (PG), evenals verschillende fiscale prikkels, waaronder Pioneer Certificate Incentive (PC) & Development en Expansion Incentive (DEI) zijn slechts enkele van de factoren die bijdragen aan een enorme zakelijke groei.

Daarnaast biedt Singapore kwalitatief hoogstaand personeel met een sterke educatieve achtergrond, met name op het gebied van IT, business en financiën. Het opstartvriendelijke ecosysteem en de uitstekende connectiviteitsopties zijn extra prikkels voor het opzetten van kantoren of infrastructuur in de stad.

* Volgens een vlaggenschiprapport van de Wereldbankgroep Doing Business 2018 * Volgens het rapport The Mobile Economy Asia Pacific 2018 van GSMA

Geef uw bedrijf een boost met eersteklas data center services.

Uitzonderlijke connectiviteit. Infrastructuur van wereldklasse.

Gelegen in de buurt van het stadscentrum en alle grote internetknooppunten, phoenixNAP's Singapore data center biedt u Tier 1-connectiviteit. Met lokale toegang tot een portfolio van onze Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -oplossingen, kunt u snel uw bereik en invloed in de regio vergroten.

phoenixNAP's Singapore data center is een faciliteit van wereldklasse die eersteklas toegewijd is servercolocatie, cloud, backup, en oplossingen voor noodherstel. Met direct connectHet gebouw is aangesloten op alle belangrijke regionale en internationale glasvezelroutes en biedt een ononderbroken en veilige verkeersstroom.

Kenmerken, feiten en cijfers

45,000 ft2 bruto witruimte
1,500-rekken
N + 20% redundantie CRAC-eenheden
Alle huurders kunnen profiteren phoenixNAP's 2 Tbps wereldwijde backbone-capaciteit en toegang tot geavanceerde hardware op aanvraag. De faciliteit voldoet aan de hoogste nalevings- en beveiligingsnormen en bevat een uitgebreide lijst van bandbreedte- en telecomaanbieders om aan uw eisen voor gegevensoverdracht te voldoen.
Naleving en beveiliging

Naleving en beveiliging

phoenixNAPDe vestiging in Singapore voldoet aan SOC 1 en SOC 2. Het is ook HIPAA-gereed en PCI DSS-compatibel en biedt een veilig platform voor zorginstellingen, financiële dienstverleners en e-commercebedrijven.
DDoS-bescherming

DDoS-bescherming

Alles phoenixNAP's oplossingen komen met phoenixNAP DDoS Protect ™. De functie omvat 20 Gbps aan DDoS-bescherming, evenals bescherming tegen UDP-, TCP- en ICMP-gebaseerde aanvallen. De uitgebreide beveiligingssystemen beschermen uw geheel server, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw netwerkveiligheid.
Uitgebreide vervoerderskeuze

Uitgebreide vervoerderskeuze

Toegang tot een eersteklas koeriershotel met tientallen kritieke SD-WAN- en telecomaanbieders. Door phoenixNAPkunt u elke grote telecom- en bandbreedteprovider in Singapore en daarbuiten gebruiken om een ​​naadloze dienstverlening te garanderen.
Snelheid en overdracht

Snelheid en overdracht

phoenixNAPDe locatie in Azië-Pacific biedt een wereldwijde netwerkbackbone-capaciteit van 2 Tbps en directe toegang tot belangrijke glasvezelroutes in de regio. Geniet van de oplossingen met lage latentie. Bied uw klanten naadloze en ononderbroken toegang tot uw diensten en producten.
Superieure betrouwbaarheid

Superieure betrouwbaarheid

Alles phoenixNAP De faciliteiten zijn speciaal gebouwd en beschikken over redundante systemen om SLA-ondersteunde netwerkuptime te bieden. De operationele Tier III-standaarden en toonaangevende netwerktechnologieën maken dit mogelijk phoenixNAP om altijd beschikbaarheid en veerkracht te bieden.

Oplossingen op maat voor uw behoeften.

Services beschikbaar

Als aanvulling op phoenixNAP's wereldwijde platform, de Singapore data center breidt de beschikbaarheid van phoenixNAP's cloud, backup, noodherstel en beheerde hostingservices. Naast toegewijd servers, hardware-as-a-service, en colocatie-oplossingen, kunnen we u aanvullende professionele services bieden.

Data Center Oplossingen


 • Colocatie +
 • Bare metal-als-a-Service
 • Hardware-as-a-Service

Beschikbaarheid Services


 • Backup-als-a-Service
 • Noodherstel-as-a-Service (DRaaS)
 • Object Storage (S3-compatibel) -as-a-Service

Cloud Oplossingen


 • Data Security Cloud
 • Virtual Private Data Center
 • Managed Private Cloud

Zet een architectuur van wereldklasse op met een wereldwijd bereik. Hefboomwerking phoenixNAP's expertise en ondersteuning om uw dagelijkse activiteiten en uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Neem contact op met onze experts op het gebied van bedrijfsoplossingen in Singapore voor meer informatie over servicemogelijkheden en prijzen.

CONTACT VANDAAG VANDAAG

Gedreven om uw strategische en operationele vereisten te ondersteunen.

Waarom zou je kiezen phoenixNAP

Opening van de locatie in Singapore in 2017, phoenixNAP breidde zijn vermogen uit om de technologische evolutie te ondersteunen en aan te sturen. Zuidoost-Azië data center is beschikbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar vertrouwde en betrouwbare toegewijde servers, colocatie-oplossingen, evenals openbare of hybride cloud Diensten. Met een portfolio van aanvullende beheerservices, phoenixNAP ondersteunt meer dan alleen uw technische behoeften.
 • Door SLA ondersteunde beschikbaarheid wordt geleverd via uitgebreide gegevens backup en replicatiesystemen.
 • Globaal data center footprint geeft je organisatorische en internationale waarde.
 • Mix en match opties, inclusief een volledige infrastructuur-as-a-service (laaS) -portfolio.
 • Volledige schaalbaarheid maakt phoenixNAP een uitstekende oplossing voor bedrijven van elke omvang.
 • Migratieservices zijn beschikbaar bij elke aankoop of upgrade.
 • Uitzonderlijke zakelijke waarde wordt geboden op een opex-gebaseerd model.
 • Prestaties op bedrijfsniveau van hardware, software en mensen geven u een concurrentievoordeel.
 • Geavanceerde mogelijkheden door middel van hypermodern data center operaties en technologieën.
Kom dichter bij uw klanten

Kom dichter bij uw klanten

phoenixNAP's strategisch gelegen Tier III data centers stellen middelgrote tot grote bedrijven en gespecialiseerde IT-serviceproviders in staat om wereldwijde klanten te bereiken. Maak gebruik van 550+ Gbps premium blend-connectiviteit om de latentie bij elke sprong te minimaliseren. Geniet van de beste snelheden en veilige levering van uw inhoud en gegevens.

Wereldwijd bereik met lokale toegang tot Cloud Ingenieurs

Wereldwijd bereik met lokale toegang tot Cloud Ingenieurs

Reken op de phoenixNAP ondersteuning om snel en nauwkeurig te handelen wanneer u hulp nodig heeft met uw account of hardware. Ons team gaat verder dan alleen het ondersteunen van uw technische behoeften. We werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw zakelijke vereisten vanuit alle hoeken worden gedekt.

Besturingssysteem Ondersteuning

Besturingssysteem Ondersteuning

phoenixNAP biedt een brede selectie aan besturingssystemen (OS) die passen bij uw zakelijke en technologische behoeften. De meeste zijn zonder extra kosten toegankelijk. Selecteer eenvoudigweg een besturingssysteem tijdens ons geautomatiseerde bestelproces en wij zullen uw software op uw commando implementeren.

Begin uw reis van een hybride IT naar een volledig gedigitaliseerd, geautomatiseerd en getransformeerd cloud opstelling. phoenixNAP biedt u maatwerkoplossingen die exact aansluiten op uw behoeften.

Of het nu een enkele processor is server voor uw testimplementaties of een volledig uitgeruste privé cloud platform. phoenixNAP kan u helpen het kosteneffectief op te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare oplossingen en tariefplannen.

Wij staan ​​tot uw beschikking op 1.877.588.5918 or sales @phoenixnap.com.