Flexible Hardware as a Service (HaaS) -oplossingen

Voornaam*
 
 
Achternaam**
 
 
 
Email*
 
 
Telefoon*
 
 
 
Land*
 
 
 
Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Optimaliseer uw IT-kosten met opexvriendelijke prijzen.

Zeer configureerbare hardware

Zeer configureerbare hardware

Bouw uw omgeving op met de beste in zijn klasse servers en netwerkhardware. Flexible configuraties en deskundige ondersteuning inbegrepen.

Wereldwijde beschikbaarheid

Wereldwijde beschikbaarheid

Stel uw IT-omgeving strategisch in en maximaliseer uw bereik. Beschikbaar van data center locaties in de VS, Europa en Azië.

Pay-Per-Use-model

Pay-Per-Use-model

U hoeft vooraf geen investeringen, stortingen of vergoedingen te doen. phoenixNAP stemt oplossingen en contracten af ​​op uw behoeften.

"phoenixNAP is een bedrijf dat bekend staat om oplossingen voor technologisch geavanceerde ondernemingen, zo denken wij over onszelf. phoenixNAP's diepgaande kennis van onze behoeften evenals flexibility heeft ons geholpen een betrouwbare technologie-infrastructuur op te bouwen die nodig is voor onze verdere ontwikkeling. ”

- Bartek Romański, Chief Technology Officer, RTB House

Technologiepartners:

Extreme Networks
Arris
Arista
SuperMicro
intel-logo-classicblue-500

Noodzaak extra vermogen ondersteunen complexe workloads?

phoenixNAP kan de benodigde hardware binnen 24 uur inzetten.

Geavanceerde hardware om al uw activiteiten te ondersteunen

Krachtige opslag- en computerbronnen om elk type werklast te ondersteunen.

Voer data-hongerige applicaties, virtuele desktops of GPU-zware workloads uit. phoenixNAP's hardware as a service (hardware leasing) geeft u toegang tot marktleidend data center technologieën. Creëer standaardimplementaties en lease extra hardware wanneer u die nodig heeft. Of u nu uw bedrijf wilt laten groeien of uw omgeving wilt opschalen, u kunt de hardware kiezen die u nodig heeft. Kies uw configuratie en begin vandaag nog.

Hoogwaardig computergebruik

Kies een standaard HaaS-implementatie of configureer een geavanceerde oplossing. phoenixNAP ondersteunt AI-workloads, media- en streamingdiensten en virtuele desktops. Verbeter uw AI-training en inferentieresultaten door infrastructuur te gebruiken met een mix van GPU- en CPU-gebruik voor optimale resultaten tegen minimale kosten.

 • Baanbrekende technologie op basis van de nieuwste Intel® Xeon® Schaalbare processors
 • Systemen die een grote DDR4 RAM-capaciteit ondersteunen
 • Zeer gespecialiseerde systemen uitgerust met GPU server technologieën die zijn ontworpen om kunstmatige intelligentie, machine learning en deep learning-workloads uit te voeren
 • Optimale kosten per stream voor gaming-, media-, uitzend- en streaming-workloads met gebruik van GPU's en grafische versnellers

Opslag met grote capaciteit

Toegang tot een complete toolbox met opslagopties. phoenixNAP stelt geavanceerde hardware-opties tot uw beschikking op al onze wereldwijde locaties. U kunt kiezen uit een breed scala aan lokale opslag met schijven met kleine tot grote capaciteit.

 • Van 10 TB HDD (SATA III) en 7 + TB SSD (3D NAND SATA III) tot 4 TB NVMe (PCIe SSD)
 • Krachtige SSD's met lage of hoge DWPD
 • Mogelijkheid om opslag te rangschikken en uw kosten en prestaties te optimaliseren, afhankelijk van uw behoeften

Firewalls en beveiligingsoplossingen

Alle enterprise-netwerkapparatuur, SuperMicro® servers met de nieuwste Intel® Xeon schaalbare processors en andere toonaangevende technologieën kunnen al uw gegevensverwerkings- en beveiligingsbehoeften ondersteunen.

 • Toonaangevende DDoS-beperking en bescherming
 • Beveiliging op hardware- en softwareniveau
 • Gespecialiseerde oplossingen voor compliance-workloads

Carrier keuze

Uitgebreide keuze aan vervoerders bij elk data center plaats. phoenixNAP's premium netwerk en bandbreedtemix zijn ook beschikbaar. Kies uw locatie en stem uw omgeving af op uw behoeften.

 • 6 wereldwijde edge-locaties op 3 continenten en er worden er voortdurend meer toegevoegd
 • phoenixNAP's eigen mix van providers met standaard 100% uptime SLA
 • Inclusief robuuste DDoS-bescherming

Niet het juiste moment voor je eigen data center?

phoenixNAP voelt u zich thuis.

Enterprise-grade oplossingen zonder de kapitaalinvestering

Ultimate flexibility met lease of lease-to-own opties voor uw bedrijf.

Het hardware as a service (hardware leasing) programma is een opex-vriendelijk betalingsalternatief voor het uitbouwen van uw colocatieomgeving. Een complete selectie hardware voor lease is verkrijgbaar bij data centers in de VS, Europa en Azië.

Bouw uw volledige colocatieomgeving uit of lease specifieke hardware om de gaten in uw stapel op te vullen. phoenixNAP's HaaS-oplossingen zijn beschikbaar onder flexible termen om aan uw behoeften te voldoen.

Flexible Contractvoorwaarden

Flexible Contractvoorwaarden

Contractduur van 12-36 maanden geeft u planning en betaling flexibiliteit.

SLA van vier uur pauze / fix

Vier uur pauze / Fix SLA

SLA's afgestemd op uw behoeften. Toonaangevende reactietijden.

Fulltime beheerde ondersteuning

Fulltime beheerde ondersteuning

Deskundig personeel om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd veilig is.

Implementeer hardware in Phoenix, Ashburn, Atlanta, Amsterdam, Belgrado of Singapore binnen 24 uur. phoenixNAPDe hardware-as-a-service en colocatiebundel wordt geleverd met gratis rack- en stack-services voor contracten van twee jaar en langer. Met de uitgebreide toegewijde hebt u een verscheidenheid aan uitrustingsopties tot uw beschikking server oplossingen en configuratiemogelijkheden.

 • RAM
 • Raid-kaarten
 • PDU's
 • netwerk-switches

Kies een licentiemodel dat past bij uw wensen beste.

Ontdek de opties voor hardware- en software-implementatie met phoenixNAP!

Flexible licentie-opties

Consolideer uw licenties en stroomlijn uw activiteiten.

De verscheidenheid aan licentieopties die worden aangeboden door phoenixNAP kunt u uw IT-beheertaken stroomlijnen. U kunt hardware naar keuze inzetten en uw eigen licenties meenemen of nieuwe aanschaffen phoenixNAP. Consolideer uw licenties voor eenvoudiger beheer en kies hardware- en softwareoplossingen die de meeste waarde voor uw bedrijf opleveren.

U kunt Microsoft OS en softwarestacks installeren die deel uitmaken van uw dagelijkse bedrijfsvoering. phoenixNAP implementeer ook Veeam® en VMware® cloud oplossingen op basis van een pay-per-use model.
De licentieopties omvatten:

 • Op abonnementen gebaseerde licenties - phoenixNAP voorziet u van de nodige hardware- en softwarelicenties en ondersteunt u bij de administratieve processen. U betaalt voor wat u gebruikt flexible annuleringsvoorwaarden.
 • Gecombineerde licenties - Consolideer alle licenties die u al hebt met die van phoenixNAP. Maak gebruik van de mogelijkheid om middelen te combineren en uw kosten in verband met hardware- en softwarelicenties te optimaliseren.
 • BYOL (Bring-Your-Own-licentie) - Gebruik uw bestaande licenties met phoenixNAP's hardware als een service of colocatie-implementaties. U hoeft geen extra kosten te betalen of nieuwe contracten te sluiten.

Geïnteresseerd en meer leren?

Instellen uw platforms waar ze hebben maximaal bereik.

Lees meer over phoenixNAP's colocatie en hardware als een service bundel opties.

Een unieke colocatie en hardware as a service bundel.

Ultieme beveiliging. Volledige controle. Maandelijkse kosten.

Behoud de controle over uw hardware, besturingssysteem en applicaties terwijl u gebruik maakt van phoenixNAP's beveiligde infrastructuur. phoenixNAP biedt een snelle en flexeen mogelijke manier om nieuwe apparatuur in te zetten voor uw colocatie-footprint. Met een hardware-as-a-service- en colocatieproviderbundel kunt u het perfecte platform voor uw workloads bouwen. Geen investeringen vooraf vereist.

24 uur per dag inzetbaar in uw kast of kooi

Gestroomlijnde processen zorgen ervoor dat uw hardwareapparatuur en alle gewenste services binnen enkele uren worden geïmplementeerd. Bij elk van ons zijn deskundige NOC- en ondersteuningsteams beschikbaar data center locaties.

Verwijder stress van hardware-onderhoud. Ontdek nieuwe kansen voor uw teams en uw bedrijf.

hardware een servicepersoneel
hardware in een colocatiefaciliteit

Top beveiliging colocatiefaciliteiten

U kunt uw infrastructuur bouwen en schalen zonder extra investeringen vooraf. Of u nu hardware wilt updaten of uw infrastructuur wilt uitbreiden voor een nieuw project, klant of bedrijf, wij hebben de perfecte oplossing die aan uw behoeften voldoet. Lees meer over onze colocatie diensten.

Toegewijd Servers vs Hardware-as-a-Service:

Welke optie past bij jou?

GEWIJD
SERVERS
HARDWARE ALS DIENST
Gebruiksklare oplossing X
Bandbreedte inbegrepen X
SLA van 4 uur X X
Flexible Integratie-opties X
LTO beschikbaar X
Vereist extra netwerken X
Vereist colocatie X
Network Engineer aanbevolen X
Data Center Door technologie aanbevolen X

Klaar om te starten?

Neem contact met ons vandaag.