Data Center als een service

Versnel uw digitale transformatie met opex-gemodelleerde IT-infrastructuuroplossingen

BESTEL VANDAAG

Data Center als een service

Een volle Data Center Service ter ondersteuning van flexibele bedrijven

Uw on-premises bouwen en beheren data center is uitdagend en kostbaar, vooral op schaal. Om uw IT-infrastructuur te beveiligen, van rechten te voorzien en te onderhouden, zijn kapitaalinvesteringen en maanden voltijds personeelsbetrokkenheid vereist.

phoenixNAP's Data Center as a Service (DCaaS) biedt u de mogelijkheid om toegang te leasen tot beheerde, enterprise-grade data center bronnen, waaronder stroom, koeling, rekenkracht, netwerken en opslag. Dit bespaart u weken aan installatie- en onderhoudswerk en helpt u bij het implementeren van uw wereldwijd verbonden data center omgeving zonder kosten vooraf.

Snel en Flexible

Snel en Flexible

Krijg toegang tot volledig aanpasbare, krachtige IT-bronnen met hardware en software van de volgende generatie. Pas uw infrastructuur aan uw workloads aan en breid deze in een mum van tijd uit naar hybride omgevingen.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar

Redundante voeding en koeling met SLA-ondersteunde uptime en gratis DDoS-bescherming zorgen ervoor dat de beschikbaarheid van gegevens en de bedrijfscontinuïteit verder worden versterkt op bedrijfsniveau cloud backup en DR-opties.

Schaalbaar en kosteneffectief

Schaalbaar en kosteneffectief

Schaal uw infrastructuur eenvoudig van de kern naar de rand, optimaliseer de IT-uitgaven met lagere bandbreedtekosten, betaal-per-gebruik-factureringsopties en kortingen voor maandelijkse of jaarlijkse reserveringen.

Testimonial

“Onze technologische infrastructuur is gebouwd door phoenixNAP strikt in overeenstemming met onze behoeften en volgens onze exacte richtlijnen (servers, schakelaars, bekabeling). Daarnaast hebben we momenteel volledige controle over hardware (switchconfiguratie, IPMI, etc.), waardoor verdere verbeteringen gemakkelijker te implementeren zijn.”

– Bartek Romański, CTO, RTB House

Verwijder infrastructuurbeperkingen. Verhoog de operationele efficiëntie. Optimaliseer de totale eigendomskosten.

Voordelen van DCaaS

Data Center as a Service-marktomvang zal naar verwachting bereiken $ 298.5 miljard tegen 2026, met een geschatte CAGR van 12.7%.* Ongeacht de grootte van uw organisatie, DCaaS helpt u operationele efficiëntie en compliance te garanderen, groei te ondersteunen en concurrerend te blijven door innovatieve diensten aan uw klanten over de hele wereld aan te bieden.

Met DCaaS overwint u de beperkingen van uw on-prem data center, zodat uw IT-personeel zich kan concentreren op de groei van uw bedrijf in plaats van uren of dagen te investeren in infrastructuurbeheer. Met state-of-the-art oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften, zorgt u voor optimale prestaties en beschikbaarheid voor uw workloads en applicaties terwijl u uw overhead vermindert.

* Bron: IndustryARC, Data Center as a Service Market – Forecast (2022 - 2027)

Datacenter-as-a-Service-diagram

De groei van edge computing, IoT, AI en wereldwijde team- en workloaddistributie zorgt ervoor dat bedrijven overal gegevens genereren. Daarom is DCaaS een perfecte oplossing voor ondernemingen die resource-intensieve workloads zoals hypervisors, databases of containerplatforms willen uitvoeren in een betrouwbare, schaalbare omgeving.

Door strategische positionering, flexDankzij de hoge beschikbaarheid en hoge gegevensbeschikbaarheid helpt DCaaS ondernemingen hun instapkosten te verlagen en hun marktbereik snel uit te breiden. Door toegang te krijgen tot de nieuwste data center technologieën, ontdoet u uzelf van kostbare hardware-upgrades en licenties op locatie. DCaaS biedt ook een levensvatbare en veilige oplossing waarmee u kunt profiteren van de voordelen van hybride cloud computergebruik terwijl latentie wordt vermeden en data security risico's in verband met openbare cloud.

outsourcing data center diensten is vooral interessant voor Data Center Exploitanten. Door DCaaS-aanbod aan uw bestaande serviceportfolio toe te voegen, kunt u de omzet verhogen door beheerde, automatiseringsgestuurde platforms aan te bieden cloud-native organisaties die hun infrastructuur snel willen implementeren en schalen.

Kenmerken van phoenixNAP DCaaS

Met meer dan tien jaar ervaring in data center operaties en infrastructuur bouwen, phoenixNAP biedt u oplossingen die u helpen de TCO te verlagen en uw digitale transformatie te versnellen. Ons brede scala aan diensten wordt geleverd met 24/7 deskundige ondersteuning ter plaatse en uitgebreide opties voor infrastructuurbeheer.

colocatie

colocatie

Breid uw wereldwijde voetafdruk uit en krijg toegang tot strategisch gelegen ruimte-, stroom- en koelingsbronnen in high-density, carrier-neutrale data center faciliteiten. Maak gebruik van on-demand direct connectalleen naar Arizona's AWS Direct Connect of Google Cloud Verbind locatie en breid uw omgeving eenvoudig uit naar multi- en hybride cloud.

lees meer

Hardware-as-a-Service (HaaS)

Hardware-as-a-Service (HaaS)

Lease extra hardware wanneer uw workloads dat nodig hebben en upgrade uw infrastructuur met toonaangevende compute-, storage-, beveiligings- en netwerktechnologieën. Win ultieme flexbeschikbaar op een opex-model, met XNUMX-uurs ondersteuning voor handen op afstand, flexbare contractvoorwaarden en lease-to-own-opties.

lees meer

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Implementeer uw cloud-native, K8s-compatibel data center in minuten. Voorgeconfigureerd draaien API-gestuurd toegewijd server gevallen, schaal ze aan de rand en beheer ze als code, zodat uw infrastructuur wordt afgestemd op uw CI/CD-pipelines. Toegang tot uw servers en oplossingen via CLI, API of WebUI en krijg volledige controle met observatie op één ruit.

IMPLEMENTEREN IN MINUTEN

Als een globaal data center dienstverlener, phoenixNAPHet brede scala aan oplossingen gaat verder dan colocatie en komt tegemoet aan de behoeften van alles, van legacy-apps tot cloud-eigen microservices.

Onze Data Security Cloud is een ideaal cloud infrastructuurplatform voor uw gevoelige workloads voor meerlaagse hardware- en softwarebescherming met enkelvoudige versleuteling en toegangscontrole. Maak gebruik van de nieuwste, enterprise-grade managed cloud oplossing met minimale investeringen en profiteer van alle voordelen van beveiliging op locatie zonder enige overhead voor configuratie of risicobeheer.

Om uw beveiligingshouding extra te versterken en de hoogste niveaus van gegevensbeschikbaarheid te garanderen, hebben onze Backup en Disaster Recovery oplossingen staan ​​tot uw beschikking. Als een bekroonde backup en DR-provider, phoenixNAP biedt u 6 geografisch verspreide DR-locaties en 24/7 deskundige ondersteuning voor eenvoudige onboarding en langdurige gemoedsrust. Implementeer aanpasbare oplossingen voor gegarandeerde bedrijfscontinuïteit en krijg eenvoudig toegang tot geavanceerde technologieën die uw kritieke workloads beschermen tegen uitval of bedreigingen van binnenuit en van buitenaf.

Vraag je je af welke? data center locatie kiezen voor uw infrastructuur? Wij kunnen helpen!

BEKIJK VIDEO

Cases gebruiken voor phoenixNAP DCaaS

Overwin infrastructuuruitdagingen op locatie

Als uw werklast uw capaciteiten op locatie ontgroeit, voegt u extra middelen toe en breidt u uw voetafdruk wereldwijd uit zonder een fortuin uit te geven. Stel hybride, multi-cloudof edge computing omgevingen on demand met deskundige medewerkers die 24/7 tot uw beschikking staan.

Versnel de groei van uw bedrijf

Veel kleine en middelgrote bedrijven ontwikkelen veelbelovende software, maar missen de middelen die nodig zijn om een ​​optimale gebruikerservaring voor hun product te garanderen. phoenixNAP helpt u te groeien en een concurrentievoordeel te behalen door u een flexible data center omgeving beschikbaar zonder kapitaalinvesteringen.

Verbeteren data security

Data centers zijn veelvoorkomende doelen voor cyberdreigingen. Door meerdere lagen van beproefde hardware- en softwarebeveiligingsoplossingen en superieure on-prem beveiliging, phoenixNAP's Data Center as a Service houdt uw gegevens fysiek en digitaal veilig.

Verhoog de beschikbaarheid van gegevens

Missiekritieke workloads vereisen een always-on data center omgeving met redundante stroom-, koeling-, netwerk- en computerbronnen. Onze enterprise-grade server hardware en veilig cloud backup en DR-services helpen u hoe dan ook bestand te blijven tegen bedrijfsstoringen.

Klaar om een ​​DCaaS-oplossing te implementeren die is afgestemd op uw behoeften?

NEEM CONTACT OP

Meer weten over DCaaS?

Blader door onze FAQ- en kennisbanksecties voor aanvullende informatie.

Wat is Data Center als dienst?

Data Center as a Service is een IT-servicemodel waarbij: data centers stellen hun fysieke faciliteiten en infrastructuur ter lease of verhuur aan klanten. De klanten hebben toegang tot de provider's servers, hardware, bandbreedte, opslag, netwerkinfrastructuur en andere bronnen op afstand via een geografisch gedistribueerd WAN-netwerk.

Hoe werkt het DCaaS-model?

Met het DCaaS-model kunnen organisaties profiteren van alle voordelen van toegang tot volledige data center mogelijkheden op aanvraag, zonder dat u de faciliteit fysiek hoeft te bezoeken. De DCaaS-providers bieden verschillende servicepakketten die organisaties met minimale inspanning on demand kunnen kiezen en schalen. Dit helpt hen hun IT-kosten te verlagen en tegelijkertijd te profiteren van een moderne, veilige en altijd beschikbare infrastructuur.

Data Center as a Service versus colocatie

DCaaS tilt de traditionele colocatieservice naar een nieuw niveau en biedt meer dan alleen stroom, bandbreedte, netwerk en fysieke ruimte voor organisaties om hun bestaande infrastructuur naar te migreren. Het biedt volledig beheerde services met: flexbeschikbare middelen die voldoen aan de eisen van groeiende bedrijven. Dit helpt organisaties hun overheadkosten te verlagen en tegelijkertijd de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging van hun IT-omgeving te vergroten.