Topniveau Data Center Hosting en services voor colocatie

Voornaam*
 
 
Achternaam**
 
 
 
E-mail*
 
 
Telefoon*
 
 
 
Land*
 
 
 
Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een wereldwijd met elkaar verbonden ecosysteem van bandbreedte-, netwerk- en telecomserviceproviders

Premier van Arizona Data Center

Premier van Arizona Data Center

Een strategische locatie voor wereldwijd cloud connectiviteit en bereik. Toegang tot gangen naar alle belangrijke Amerikaanse connectiviteitspunten.

AWS Direct Connect Locatie

AWS Direct Connect Locatie

Maak kennis met het eerste Arizona data center omarmd te worden door Amazon. Maak gebruik van speciale toegang tot die van Amazon cloud services.

Superieure netwerk- en vermogensdichtheid

Superieure netwerk- en vermogensdichtheid

Krachtige bandbreedte en netwerkbronnen op aanvraag beschikbaar.

“Het Phoenix Metro Area is een strategisch punt voor data center onderlinge verbindingen, en phoenixNAP onderscheidt zich door zijn concurrerende voorwaarden voor vervoerders en ISP's. Onze gezamenlijke klanten kunnen hiervan profiteren phoenixNAP's enterprise-grade apparatuur en superieure fysieke beveiliging, samen met Cogent's wereldwijde, snelle glasvezelnetwerk, om een ​​ideale oplossing te vinden voor hun zakelijke behoeften. ”

- Tim O'Neill, VP Network Operations & Field Engineering, Cogent Communications

Arizona Premier Colocatiefaciliteit voor uw strategisch
Aanwezigheidspunt

phoenixNAPDe speciaal gebouwde, enterprise-grade faciliteit geeft u toegang tot alle stroom-, netwerk- en bandbreedtebronnen die u nodig heeft!

Ontwerp met hoge dichtheid. 100% stabiliteit van het milieu. SOC Type 2 Audited en HIPAA-Ready Colocation Provider.

De aanzienlijke netwerkconnectiviteit van het gebied en robuust data center technologieën zorgen ervoor dat uw gegevens beschikbaar en veilig zijn.

Bereik een gecontroleerde, zeer beschikbare en veilige wereldwijde voetafdruk. phoenixNAP's vestiging in Arizona bevindt zich in een rampvrije omgeving en voldoet aan de hoogste normen voor data center voorzieningen. Het biedt toegang tot alle belangrijke internetuitwisselingspunten in de Verenigde Staten en wereldwijd.

phoenixNAP's server colocatiediensten bieden u op aanvraag ruimte, stroom en koeling. Er is ook een verscheidenheid aan beheerde services beschikbaar om aan uw behoeften en gewenste configuraties te voldoen. Krijg toegang tot een krachtig netwerk met een vermogensdichtheid per rack tot 44 kW en zorg voor geografisch redundant vermogen voor uw gegevens en toepassingen!

De luchthaven en de computer Data Center Programma (CDCP) incentive verder maken phoenixNAP een ideale locatie voor uw bedrijf. CDCP is een voor de hele staat geldende regeling die gekwalificeerde vrijstelling verleent data center providers, operators en huurders van verschillende belastingen voor aankopen van data center apparatuur. Dat betekent dat het in Arizona is gevestigd colocatie data centers kan u aanzienlijk goedkoper kosten dan in de meeste andere Amerikaanse regio's!

30+ unieke providers van providers

30+ unieke providers van providers

Een eersteklas mix van connectiviteit biedt u een consistente wereldwijde internetdekking.

Tot 500 watt / mXNUMX. ft. vermogen

Tot 500 watt / mXNUMX. ft. vermogen

Optimale stabiliteit en waarde per vierkante voet met de mogelijkheid om het te leasen servers je nodig hebt.

Strategische interconnectielocatie

Strategische interconnectielocatie

Nabijheid van de luchthaven en directe gang naar het noorden, westen, zuiden en oosten van de VS.

Wilt u meer weten over onze connectiviteitsopties?

Eerste en enige in Arizona AWS Direct Connect Plaats!

De enige data center in de staat die een speciale verbinding biedt met die van Amazon cloud services. Meer informatie.

Heeft u een privénetwerk nodig voor uw bedrijfskritische gegevens en compliance-workloads?

Maak een speciale link naar die van Amazon cloud diensten rechtstreeks van phoenixNAP! Als AWS Direct Connect rand locatie, phoenixNAPvlaggenschip data center maakt privé-gegevensoverdracht naar Amazon mogelijk cloud platform. Omzeil het openbare internet. Houd uw gevoelige en compliance-werklasten weg van openbare netwerken. phoenixNAP's colocatiefaciliteit in Arizona is ideaal voor bedrijven met zware wettelijke en compliancevereisten.

Zorg voor extra veiligheid en geniet van een krachtige verbinding met de beschikbare managed hosting en colocatie hosting opties.

Robuuste beveiliging

Robuuste beveiliging

Geïsoleerde netwerken zorgen voor superieure gegevensprivacy. Beveilig uw werklasten met phoenixNAP.

Lagere bandbreedtekosten

Lagere bandbreedtekosten

Overwin budgetbeperkingen met concurrerende colocatieprijzen en een lagere gegevensoverdrachtsnelheid.

High-speed netwerk

High-speed netwerk

Behaal een concurrentievoordeel met verbeterde gegevensbewaking, consistente netwerkprestaties en lage latentie.

Een privé-internetuitwisseling nodig?

Wereldwijde carrier-diverse faciliteiten

Beschikbaar op zes strategische locaties in de Verenigde Staten, Europa en Azië!

phoenixNAP's carrier-divers colocatienetwerk omvat tientallen bandbreedte- en telecomserviceproviders. Alle colocatiehuurders kunnen hun voorkeursdragers of hefboomwerking kiezen phoenixNAP's premium bandbreedtemix. Elke faciliteit biedt opties voor toegewijd server leasing en het opzetten van een privé server milieu. Beheerde hosting, cloud, en beveiligingsdiensten zijn ook op aanvraag beschikbaar!

Houd controle over uw server configuratie en onderhoud. Maak gebruik van enterprise-grade, compliance-ready IT-oplossingen. phoenixNAP's colocatiehosting helpt u bij het bouwen van een solide basis voor het IT-systeem van uw bedrijf.

phoenixNAP Hosted Server LOCATIES

Kies uw favoriete locatie voor data center colocatie:

Colocatie +

Schaal uw IT-capaciteit naarmate uw behoeften groeien en houd de kosten binnen het budget.

Huis en backup uw bedrijfskritische omgevingen op een veilige externe locatie. Bespaar op bedrijfsruimte en energiekosten en zorg voor volledige redundantie en maximale veiligheid van uw gegevens. Geavanceerd cloud computer- en hardwarebronnen beschikbaar bij phoenixNAP server colocatiediensten zorgen ervoor dat uw systemen en applicaties altijd beschikbaar zijn. Er is een reeks aanvullende services beschikbaar om u te helpen profiteren van nieuwe groeimogelijkheden.

Colocatie + Hardware-as-a-Service

Wilt u uw IT-capaciteit uitbreiden met extra hardware?

Breid uw colocatieomgeving op elk moment uit. phoenixNAP's hardware-as-a-service kunt u één web toevoegen server of meerdere racked servers altijd!

Colocatie + Hardware as a Service
Data Center Colocatie wereldwijde operaties

Remote Hands voor wereldwijde operaties

Benut uw bedrijf externe werknemers, outsourcing en meerdere gebruikerslagen?

met server colocatiediensten kunt u uw database en bedrijfsapplicaties centraliseren en wereldwijd toegang verlenen. Elimineer het risico van uitval en trage connectiviteit voor externe gebruikers.

Ramp herstel plan

Kunt u uw waardevolle gegevens beschermen bij rampen?

Colocatie voor uw opzetten ramp herstel oplossing houdt u online en zakelijk 24/7/365. U kunt een back-up maken van uw kritieke gegevens naar een andere locatie of spiegelomgevingen met een hot-cutover. phoenixNAP biedt ook ondersteuning voor tape- of drive-swaps voor archiefopslag.

Ramp herstel plan
Fulltime beheerde ondersteuning

Fulltime deskundige ondersteuning

Beheer uw IT zonder dat u enige voet in de zak hoeft te zetten data center!

Krijg toegang tot een verscheidenheid aan beheerde beveiligings- en ondersteuningsoplossingen die zijn afgestemd op uw infrastructuur en personeelsbehoeften. Elk phoenixNAP's locatie beschikt over fulltime technici en ingenieurs. We zullen de installatie en het onderhoud van uw colocatie-voetafdruk stroomlijnen en u helpen verbinding te maken.

Begin vandaag nog met het opzetten van uw colocatieomgeving!

Bekijk de details over onze prijzen voor colocatie en instellingsopties.

Data center colocatie prijsmodel op phoenixNAP past zich aan uw behoeften aan. Kies uw locatie en kies vandaag uit het sluiten van ¼, ½ tot volledige kasten of een privé kooiomgeving.

Als u meer informatie nodig heeft over onze data center locaties, beschikbare kooien en rekken of fysieke beveiliging, neem dan gerust contact op met onze oplossingsexperts op sales @phoenixnap.com!

Klaar om uw infrastructuur op te zetten? Vul het onderstaande formulier in en we sturen u de details over onze colocatie-hostingprijzen.