Opties voor een gevirtualiseerde omgeving

Niet elke Cloud is hetzelfde en niet iedere Cloud behoefte is hetzelfde. Met die gedachte biedt phoenixNAP een scala aan gevirtualiseerde infrastructuuroplossingen, van publieke Cloud instances tot volledig beheerde private Cloud opties.

PhoenixNAP Public Cloud

Ideaal voor tijdelijke en dynamische omgevingen. PhoenixNAP Public Cloud geeft u de volledige controle over uw schaalbare diensten via een enkele, eenvoudig te gebruiken maar krachtige interface of API-call. Onze Public Cloud biedt u de mogelijkheid om uw technische behoeften aan uw huidige zakelijke behoeften aan te passen, allemaal in een kwestie van minuten. Snel te implementeren of te vergroten, snel om de capaciteit op te schalen of verlagen en zelfs te beëindigen.

Virtual Private Data Center

Het Virtual Private Data Center (VPDC) van PhoenixNAP is een op VMware® vCloud gebaseerde, veilige, multi-tenant Clouddienst, ontworpen om uw huidige IT-omgeving snel uit te breiden, zonder hoge kosten of lange doorlooptijden.

Onze VPDC biedt een robuuste client portal, die, snelle implementatie, schaalbaarheid en beheer binnen handbereik brengt, zodat u de volledige controle heeft over uw high performance computing, opslag en netwerkinstallaties.
PhoenixNAP VPDC levert schaalbare, high performance Cloud infrastructuur, gebouwd om vrijwel elk budget te kunnen bedienen en met toegang tot vCloud Director hebt u alles in eigen handen.

Ga aan de slag met onze public Cloud voor ongeveer $4/mnd

Managed Private Cloud

Als meest flexibel product in ons, Infrastructure-as-a-Service portfolio, wordt elke phoenixNAP Managed Private Cloud (MPC) volledig vanaf de grond opgebouwd en ontworpen en geschikt gemaakt voor klanttoegang met VCloud Director en vSphere. Onze ervaren infrastructuur architecten, ontwerpen, samen met u, een maatwerkoplossing die voldoet aan uw exacte IT en zakelijke behoeften.

Elke phoenixNAP Managed Private Cloud is toegewezen aan een enkele klant. Wij leveren grootzakelijke virtualisatie architectuur en hebben jarenlange ervaring in Cloud infrastructuur en bieden hiermee ongeëvenaarde beveiliging en prestaties.