S3 API-compatibel Object Storage

Krachtig en toch eenvoudig object storage infrastructuur zorgvuldig ontworpen om superieure prestaties te leveren, flexibility en schaalbaarheid. Gebruik cloud object storage oplossingen van phoenixNAP om eenvoudig alle soorten gegevens op te slaan en te schalen over meerdere geografische locaties.

Zeer schaalbaar

Zeer schaalbaar

Upload grote hoeveelheden gegevens en schaal naar behoefte op of neer.

Voorspelbare prijzen

Voorspelbare prijzen

Geen verborgen kosten. Betaal alleen voor opslag en uitgaand bandbreedtegebruik.

Wereldwijd beschikbaar

Wereldwijd beschikbaar

Verkrijgbaar in drie data centers: Phoenix, Ashburn en Amsterdam.

Gratis intern verkeer

Gratis intern verkeer

Draag zoveel gegevens als u nodig heeft binnen ons netwerk geheel kosteloos over.

S3-compatibel

S3-compatibel

Gebruik de flexibiliteit van de S3 API om uw gegevens gemakkelijk op te slaan, op te halen en te beheren.

gecodeerde

gecodeerde

Volledig beveiligde en beveiligde opslag, gegevensoverdracht versleuteld met SSL.

Bewaar petabytes aan digitale inhoud
zonder prestatievermindering te ervaren.

Object Storage Gebruik Cases

Realiseer echte TCO-besparingen met object storage van phoenixNAP. Of u nu petabytes aan digitale media moet opslaan, server backups, of Big Data-analyses uitvoeren, object storage breidt gemakkelijk uit om uw steeds toenemende opslagbehoeften te ondersteunen. Met geautomatiseerde replicatie over meerdere data center locaties, worden uw gegevens beschermd in geval van hardwarestoringen, natuurrampen of ransomware-aanvallen.

Multimedia-opslag

Gebruik object storage om grote hoeveelheden afbeeldingen, afbeeldingen, video- of audiobestanden op te slaan en ze razendsnel toegankelijk te maken voor uw gebruikers overal ter wereld. Voeg meer opslag toe en schaal eenvoudig op naarmate uw digitale inhoud groeit.

machine learning

Bewaar en krijg toegang tot enorme datasets en laat uw machine learning- of kunstmatige intelligentie-applicaties ten volle profiteren van ongeëvenaarde object storage schaalbaarheid, robuuste API's en rijke metadata. Gegevenstoegang van phoenixNAP IaaS-oplossingen zijn vrij van bandbreedtekosten binnen dezelfde locatie.

Gegevensarchieven

Bescherm uw digitale archieven tegen onbedoelde verwijdering, rampen of hardwarestoringen. Object Storage is ideaal voor bedrijven die betrouwbare elastische opslag nodig hebben om naleving van het langetermijnbeleid voor gegevensbewaring te garanderen en de kosten van deze bewerkingen laag te houden.

Backups

Object storage is een veilige opslagoptie backups van allerlei onveranderlijke gegevens. Met geautomatiseerde gegevensreplicatie heeft u altijd een kopie van uw activa om te herstellen, zodat uw bedrijf operationeel blijft in geval van een ramp.

Downloadbare inhoud

Als uw applicatie downloadbare inhoud bevat, zoals software, grote documenten, mediabestanden of zelfs videostreaming, object storage kan de last van je afnemen servers om snellere downloads te leveren.

Statische website-hosting

Verbeter de snelheid en beschikbaarheid van uw statische webpagina's met minimale investeringen. Object storage biedt een goedkope manier om statische webitems zoals HTML-, CSS- en JavaScript-bestanden te hosten.

"phoenixNAP maakt voortdurend indruk op ons door in elk opzicht uitstekend te zijn. Het netwerk is ijzersterk en de faciliteiten zijn veilig, schoon en aantrekkelijk. Hun productaanbod is divers, flexbruikbaar, kosteneffectief en schaalbaar - ideaal om oplossingen aan te passen aan elke situatie die we tegenkwamen. "

- Scott Barclay, voorzitter van Main Advantage Technology Services

Object Storage Webpagina in CloudJanuari

Aangedreven door hypermodern object storage systemen van CloudIan, phoenixNAP object storage stelt u in staat om exabytes aan gegevens op te slaan en te verwerken. Met ingebouwde native S3-ondersteuning kunt u uw gegevens eenvoudig beheren en openen via eenvoudige S3 API-aanroepen.

Flexible en voorspelbare prijzen

Beheer uw opslag en uitgaand bandbreedtegebruik vanuit een intuïtieve bedieningspaneelinterface en betaal alleen voor de middelen die u gebruikt.

Opslag

Eerste 10 TB / maand $ 0.0300 per GB
Volgende 90 TB / maand $ 0.0285 per GB
Volgende 400 TB / maand $ 0.0280 per GB
Volgende 500 TB / maand $ 0.0275 per GB
Meer dan 1PB / maand $ 0.0270 per GB

Uitgaande bandbreedte

Alle inkomende bandbreedte is gratis. Gegevensoverdracht binnen dezelfde geografische locatie is ook gratis, terwijl voor overdracht tussen verschillende locaties $ 0.010 per GB in rekening wordt gebracht.

Eerste 5 TB / maand Gratis
Volgende 5 TB / maand $ 0.050 per GB
Volgende 40 TB / maand $ 0.045 per GB
Volgende 100 TB / maand $ 0.040 per GB
Volgende 350 TB / maand $ 0.035 per GB

Word phoenixNAP partner vandaag!

Geïnteresseerd in het overdragen van grote hoeveelheden gegevens naar ons wereldwijd beschikbare, zeer schaalbare object storage infrastructuur?

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.