Arizona Cyber ​​Threat Response Alliance (ACTRA) werkt samen met phoenixNAP als het primaire punt van cyberbeveiliging

Phoenix, AZ, 30 november 2018 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen, hebben vandaag aangekondigd samen te werken met de Arizona Cyber ​​Threat Response Alliance (ACTRA), om op te treden als primaire provider voor het ACTRA's Global Cyber ​​Watch Center. Als lid van de ACTRA-adviesraad, phoenixNAP heeft nauw samengewerkt met lidorganisaties en geavanceerde mogelijkheden ontwikkeld op het gebied van detectie van cyberdreigingen, orkestratie van gebeurtenissen en IoC-verrijking van bedreigingen met behulp van zowel openbaar beschikbare als darkweb-bronnen. Deze ervaring, samen met de interne opbouw van zijn InfraSentry: Security Services-productaanbod, creëerde de ideale kans om te profiteren van deze mogelijkheid om waarde te bieden aan publieke en private sectorpartners om kritieke infrastructuur in Arizona te beschermen.

“Bij het uitbreiden van de huidige capaciteit en capaciteit van het wachtcentrum, blijft ACTRA's focus wereldwijd denken en lokaal handelen om lidorganisaties in staat te stellen zichzelf te versterken. In de keuze om mee samen te werken phoenixNAP Bij de introductie van onze nieuwe gezamenlijke Global Watch Center-bron, hebben we een organisatie geselecteerd met volledige zichtbaarheid over haar wereldwijde voetafdruk, die zichtbaarheid, capaciteit en capaciteit biedt met bewezen ervaring om te leveren. Deze ervaring koppelen aan training phoenixNAP analisten in onze gevestigde cyberbeveiligingsacademie en hen te verankeren in onze mogelijkheden voor het opsporen en reageren van dreigingen, legt de lat hoger voor beide organisaties, onze wederzijdse kiesdistricten en de bescherming van nationale veiligheidsbelangen. We zijn er trots op deze verbeterde servicemogelijkheden aan onze leden te kunnen bieden. " - Frank Grimmelmann, President en CEO van ACTRA.

Ontwikkeld in samenwerking met de FBI, het Arizona Counter Terrorism Information Center (ACTIC), het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid en het Arizona InfraGard Program, is ACTRA een toonaangevende autoriteit op het gebied van cyberbeveiliging en respons op bedreigingen.

“Een kleine groep toegewijde mensen heeft onvermoeibaar hun steentje bijgedragen om onze cyberhouding hier in Arizona te beschermen. Dit gaat over lid worden van dat team, die reikwijdte uitbreiden en naar een nieuw niveau tillen. We zijn vereerd dat we worden erkend als waardig om deze fakkel of schild vast te houden, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt. We waren niet de eerste en zullen niet de laatste zijn, maar het gaat erom dat je naar de plaat gaat en dat verschil maakt. Voor Arizona, voor onze natie. Bedankt voor het vertrouwen in de phoenixNAP team ”, zegt Anthony Dezilva, Product Manager, Security Services.

Na de lancering van het Security Services-aanbod, is de overname als Global Watch Center een bewijs van de kwaliteit en omvang van het serviceaanbod phoenixNAP heeft gebouwd en stelt deze nu ter beschikking van haar klanten. De afstemming met ACTRA legt voor beide organisaties de lat hoger. Ze zijn belast met het gezamenlijk ontwikkelen van capaciteit en capaciteit voor het operationaliseren van bedreigingsinformatie met de verdediging van deelnemende organisaties om over te gaan tot een voorspellend vermogen om te reageren op cyberaanvallers. Het gezamenlijke doel is om hun Active Threat Defense (ATD) -houding te verbeteren door te helpen innoveren en de mogelijkheden voor Threat Detection, IoC-verrijking en Incident Response te verbeteren door middel van orkestratietechnieken.

Naast ACTRA, phoenixNAP blijft samenwerken met toonaangevende leveranciers in het veld en ontwikkelt nieuwe technologische oplossingen. Oplossingen zoals Data Security Cloud, een revolutionair cloud beveiligingsplatform waarmee organisaties van verschillende groottes toegang hebben tot veilige infrastructuurplatforms van ondernemingsniveau.

"Het gebrek aan bewustzijn en strategieën voor cyberbeveiliging kan een ongelooflijke impact hebben op zowel bedrijven als individuen", zegt Ian McClarty, President bij phoenixNAP. "Door de ontwikkeling van het veld te ondersteunen en samen te werken met de erkende cyberbeveiligingsinstellingen, hopen we voor iedereen een verschil te maken."

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware® Cloud Provider Programma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTubeen Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271