phoenixNAP Bekroond als Veeam ® Rising Star Cloud & Service Provider Partner van het Jaar

phoenixNAP Toegekend als Veeam® Stijgende ster Cloud & Service Provider Partner van het jaar

phoenixNAP wint een prestigieuze partnerprijs van Veeam

Phoenix, 27 februari 2018 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, bare metal, dedicated hosting, colocation en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigde vandaag aan dat het de Veeam Rising Star werd genoemd Cloud & Service Provider Partner of the Year voor Noord-Amerika. Nauw samenwerken met Veeam om high-end beschikbaarheidstechnologieën te leveren en mogelijk te maken in een breed scala van markten, phoenixNAP draagt ​​actief bij aan het verbeteren van cyberveiligheid en compliance-gereedheid in de multi-cloud markt.

Erkend als de duidelijke marktleider voor beschikbaarheid, herdefinieert Veeam de IT-ruimte van de onderneming met innovatief cloud backup en replicatieoplossingen. De Rising Star Partner of the Year-prijs eert de uitmuntendheid in cloud innovatie en erkent partners met een uitstekend zakelijk potentieel en uitzonderlijke kwaliteit van producten en diensten. Met zijn op beveiliging gerichte, krachtige en op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan dynamische zakelijke behoeften, phoenixNAP brengt vooruitstrevende technologieën naar organisaties van verschillende groottes en helpt de branche vooruit te helpen.

'We zijn verheugd om te erkennen en te eren phoenixNAP als de Veeam Rising Star Cloud & Service Provider Partner of the Year voor Noord-Amerika ”, zegt Matt Kalmenson, Vice President Sales en Service Provider Sales, Americas bij Veeam. “Terwijl Veeam zijn aanwezigheid in de cloud door de beste oplossingen aan te bieden om de beschikbaarheid voor virtuele, fysieke en cloud-gebaseerde workloads in de hybride cloudvertrouwen wij uitvoerig op de inzet en expertise van onze partners. phoenixNAP is een voorbeeld van een ideale Veeam-partner in hun toewijding aan onze gezamenlijke klanten, constante samenwerking en onze gedeelde inzet voor het leveren van beschikbaarheid. We feliciteren ons met onze hoogste prestatieprijs en kijken uit naar aanhoudend wederzijds succes in 2018. ”

Het leveren van een uitgebreide mix van opex-vriendelijk privé en openbaar cloud oplossingen, phoenixNAP stelt haar klanten in staat om multi-cloud strategieën. Veeam's vertrouwde gebruiken cloud backup en replicatieoplossingen, phoenixNAP zorgt voor een hoge beschikbaarheid van de gegevens en applicaties van haar klanten, ter ondersteuning van hun beveiligings- en compliancevereisten. Het is onlangs gelanceerd Data Security Cloud is een van de innovatieve oplossingen die zich richten op de beveiliging van gevirtualiseerde omgevingen, waarvan de kernarchitectuur is opgebouwd rond Veeam-technologieën.

'Als pionier van cloud en beschikbaarheidstechnologieën, Veeam is een absolute autoriteit in de cloud computergebied ”, zegt William Bell, VP of Product Development bij phoenixNAP. “De erkenning van onze inspanningen is een grote eer voor ons team en markeert onze ontwikkeling als partner, leverancier en innovator in de markt. De prijs viert onze succesvolle samenwerking door de jaren heen, waardoor we baanbrekend konden zijn cloud backup, replicatie en noodhersteloplossingen beschikbaar voor de algemene markt. ”

phoenixNAP is een Premier serviceprovider in de VMware vCloud® Air ™ -netwerkprogramma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.