SUSE Rancher activeert Bare Metal Cloud gebruikers om binnen enkele minuten een volledig functioneel Kubernetes-cluster te implementeren.

Phoenix, AZ, 22 julind, 2021 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologie-oplossingen, hebben vandaag de lancering aangekondigd van SUSE Rancher serveris binnen zijn Bare Metal Cloud (BMC)-platform. Met deze integratie kunnen ontwikkelaars BMC . implementeren servers met SUSE Rancher vooraf geïnstalleerd voor vereenvoudigde implementatie en beheer van Kubernetes-clusters.

BMC is een cloud- native ready Infrastructure as a Service-platform dat on-demand provisioning van fysieke machines mogelijk maakt via een API of Infrastructure as Code-tools. Volledig geautomatiseerd en in hoge mate aanpasbaar, maakt BMC het eenvoudig om niet-gevirtualiseerde single-tenant in te richten en te beheren manage servers geoptimaliseerd voor het uitvoeren van DevOps-workloads.

Met SUSE Rancher op BMC kunnen DevOps-teams nu out-of-the-box Kubernetes-clusters implementeren, beheren en orkestreren. Deze integratie stelt BMC-gebruikers in staat om snel en pijnloos aan de slag te gaan met Kubernetes, terwijl ze de complexiteit van het helemaal opnieuw bouwen van gecontaineriseerde omgevingen met verschillende technologieën omzeilen.

"Bare Metal Cloud draait allemaal om eenvoud. Door het elimineren van de onnodige complexiteit van: bare metal server provisioning ontwikkelden we een gebruiksvriendelijk infrastructuurplatform dat de behoefte van de ontwikkelaars aan snelheid en wendbaarheid voorop stelt. SUSE Rancher heeft ons in staat gesteld om datzelfde niveau van eenvoud en flexibiliteit uit te breiden naar Kubernetes-implementaties op BMC. SUSE Rancher op BMC elimineert de noodzaak voor ontwikkelaars om tijd te verspillen aan het handmatig opzetten van gecontaineriseerde omgevingen, maar stelt hen in plaats daarvan in staat zich te concentreren op het ontwikkelen en vrijgeven van geweldige apps.”

Als een open-source multi-cluster Kubernetes-beheerplatform is SUSE Rancher perfect afgestemd op: phoenixNAP's inzet om BMC vrij te houden van vendor lock-in. Het open-source karakter van SUSE Rancher, het gebruiksgemak en de status van marktleider waren bepalende factoren die dreven phoenixNAP's beslissing om het te integreren met BMC.

"Het enige dat nodig is, zijn een paar klikken om SUSE Rancher te implementeren servers in BMC,” zei William Bell, VP of Products bij phoenixNAP.

“SUSE Rancher wordt automatisch geïnstalleerd tijdens het inrichtingsproces als een add-on bovenop een BMC server. Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is de locatie selecteren, server instantietype en kies het Ubuntu- of CentOS-besturingssysteem waarop het moet worden uitgevoerd. Zodra de server is ingericht, heeft de gebruiker toegang tot een volledig functioneel SUSE Rancher-cluster en beheer server. '

"SUSE Rancher speelt zo'n belangrijke rol op de markt en op basis van de feedback van onze klanten hebben we de nodige stappen genomen om het op te nemen als onderdeel van onze kant-en-klare oplossingen op onze Bare Metal Cloud” zei Martin Wielomski, productdirecteur bij phoenixNAP, "We willen onze klanten helpen bij het vereenvoudigen van het beheer van Kubernetes-clusterimplementaties en SUSE Rancher biedt hier enorme waarde. De samenwerking met SUSE maakt deel uit van het waarmaken van onze belofte om geavanceerde technologieën te leveren om de infrastructuurimplementaties van onze klanten te verbeteren en te vereenvoudigen.”

Alex Belak, Director of Strategic Alliances bij SUSE, zei: "Zowel SUSE als phoenixNAP zijn op een missie om de manier waarop infrastructuur wordt verbruikt te transformeren. Bare Metal Cloud servers met SUSE Rancher stellen ontwikkelingsteams in staat om sneller een gecontaineriseerde omgeving op te zetten, minder tijd te besteden aan het beheer ervan en grotere operationele efficiëntie te realiseren. We zijn verheugd om samen te werken met de phoenixNAP team bij het bouwen van een oplossing die organisaties helpt bij het moderniseren van hun infrastructuur en het benutten van de voordelen van API-gestuurde omgevingen.”

Voor meer informatie, bezoek phoenixNAP's website om alles te ontdekken Bare Metal Cloud functionaliteiten en beschikbare exemplaren.

Bare Metal Cloud Kenmerken:

  • 100% toegewijde fysieke reken- en opslagbronnen
  • Directe hardwaretoegang, geen hypervisors, geen bronnen delen
  • 20+ server instantietypen met opties voor algemene doeleinden, geoptimaliseerde berekeningen, geheugen en netwerkoptimalisatie
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit voor geselecteerde BMC-instanties met DDoS-bescherming inbegrepen
  • Opties voor privénetwerken
  • Robuust netwerk en flexBeschikbare bandbreedtepakketten met gratis DDoS-bescherming
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • geautomatiseerde server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
  • Betalen per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties
  • Wereldwijde infrastructuurvoetafdruk met netwerktoegang met lage latentie

Over ons phoenixNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

phoenixNAP is hoofdpartner in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

Medienkontakt

Bojana Dobran
Product Marketing Manager
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271