phoenixNAP als een van de eerste Infrastructure-as-a-Service-providers te bieden servers met toekomstige Intel® Xeon® schaalbare processors

Phoenix, AZ, 27 maart 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen hebben vandaag aangekondigd deel te nemen aan het early ship-programma voor toekomstige Intel Xeon Scalable-processors. Toekomstige Intel® Xeon® schaalbare processors zijn ontworpen voor high-performance computing (HPC), kunstmatige intelligentie (AI) en infrastructuur-as-a-service (IaaS) workloads.

Enkele van de kenmerken van de toekomstige Intel Xeon schaalbare processor zijn onder meer uitgebreid geheugen met ondersteuning voor Intel® Optane ™ DC persistent geheugen, verbeterde inferentieversnelling met Intel® Deep Learning Boost (inclusief Intel's Vector Neural Network Instructions). Als onderdeel van Intel's early ship-programma, phoenixNAP wordt een van de eerste Infrastructure-as-a-Service-providers die wordt aangeboden servers met de nieuwe generatie processors van meerdere wereldwijde locaties.

"De innovatieve kenmerken van toekomstige Intel® Xeon schaalbare processors zullen baanbrekende veranderingen in de data center ruimte ', zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. “Met maximaal 28 cores met hoge kloksnelheid per socket en Intel® Optane ™ DC persistent geheugen, bieden toekomstige Intel® Xeon Scalable-processors meer kracht, betere beveiliging en krachtige verwerking. We zijn verheugd om met Intel samen te werken om zo vroeg mogelijk toegang te krijgen tot hun nieuwe technologie voor workload-optimalisatie. "

"Toekomstige Intel® Xeon schaalbare processors zijn weer een belangrijke stap die Intel zet in de optimalisatie van AI- en HPC-workloads", aldus William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. "We zijn er trots op deel uit te maken van de innovatie als een van de eerste bedrijven die toegang biedt tot de nieuwe processors."

"De mogelijkheid om 128 GB, 256 GB en 512 GB Intel® Optane ™ DC persistente geheugenmodules naast DRAM te ondersteunen, is een belangrijke factor voor toepassingen die werken met grote geheugendatasets", aldus Martin Wielomski, Director of Products - Infrastructure Services bij phoenixNAP. "De implementatie van Intel® Deep Learning Boost, toekomstige Intel Xeon schaalbare processors verhoogt de prestaties drastisch voor deep learning en AI-inferentieworkloads."

phoenixNAP is een Premier serviceprovider functie in het VMware® Cloud Provider Programma en Platina Veeam Cloud & Serviceprovider partner. phoenixNAP is een PCI DSS gevalideerde serviceprovider en de belangrijkste faciliteit is SOC-type 1 en SOC-type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTubeen Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271