phoenixNAP lanceert servers met de nieuwste generatie Intel-processors

Phoenix, AZ, 24 september 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigde beschikbaarheid aan van servers met 2e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors. De nieuwe productlijn is een aanvulling phoenixNAP's uitgebreide portfolio van toegewijde servers, met gespecialiseerde architectuur voor het verwerken van veeleisende werklasten zoals high-performance computing (HPC) en kunstmatige intelligentie (AI).

Met de hogere prestaties per core en grotere geheugen- / bandbreedtecapaciteit, verbeteren 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors de efficiëntie van de infrastructuur aanzienlijk. De ondersteuning voor Intel® OptaneTM DC persistente geheugenmodules biedt extra mogelijkheden die zorgen voor naadloze prestaties van hoge doorvoer en lage latentie-workloads. Als wereldwijde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -provider, phoenixNAP maakt het nieuwe servers beschikbaar vanaf meerdere locaties in de VS, Europa en Azië.

"Deze lancering biedt ons de mogelijkheid om de uitdaging aan te gaan van het verwerken van HPC-, AI- en DL / ML- en analyse-workloads, die nu steeds meer worden gebruikt in moderne organisaties", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. "De 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors bevatten krachtige functies, die cruciale prestatieverbeteringen bieden voor dergelijke organisaties. Het vergroten van de hoeveelheid AI-gerelateerde werklasten en het belang van inferentiespel komt rechtstreeks in de sterke punten van deze architectuur en garandeert extra prestatievoordelen. De groeiende hoeveelheid AI-gerelateerde werklasten en het belang van gevolgtrekking spelen direct in op de sterke punten van deze architectuur en garanderen extra prestatievoordelen. ”

"2e generatie Xeon schaalbare processors staan ​​op zichzelf met hun ingebouwde AI-versnelling en ondersteuning voor Intel Optane DC persistent geheugen", zegt Jason Grebe, corporate vice president en general manager van de Cloud Platforms and Technologies Group bij Intel. 'Leidend cloud diensten, zoals die vandaag zijn aangekondigd door phoenixNAP, zullen onze wederzijdse klanten in staat zijn om de meest ontmoedigende gegevensuitdagingen aan te pakken waarmee hun bedrijven worden geconfronteerd.

De 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors zijn ontwikkeld als onderdeel van Intel's datacentrische innovatie. Het platform richt zich op data-hongerige workloads en komt tegemoet aan de behoeften van organisaties die werken met geavanceerde analyses, grote databases, streaming media en andere complexe workloads. De geavanceerde mogelijkheden maken het mogelijk phoenixNAP om voor haar klanten geoptimaliseerde platforms te bouwen en hen in staat te stellen hun geavanceerde prestatiedoelen te bereiken. Het platform is on-demand beschikbaar op een opex-vriendelijk betalingsmodel en is ideaal voor organisaties van verschillende groottes.

"Trouw blijven aan de missie van ons bedrijf en als early adopter van geavanceerde technologieën, het toevoegen van 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors aan ons IaaS-platform is een logische en strategische beslissing", aldus William Bell Executive Vice President of Product, "Onze klanten helpen 'door middel van technologie moeten we oplossingen bieden die passen bij de moderne zakelijke werklast en Intel, als strategische partner voor lange tijd, heeft een sleutelrol gespeeld bij het bereiken van dit doel op wereldwijde schaal.'

"phoenixNAP's focus op het ondersteunen van moderne enterprise workloads met de nieuwste technologieën, state-of-the-art hardware en een wereldwijd high-speed netwerk stelt ons in staat om uitstekende oplossingen te bieden voor veeleisende applicaties, "aldus Martin Wielomski, Director of Products - Infrastructure Services Bij phoenixNAP. "De introductie van 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors samen met Intel Optane DC persistente geheugenmodules en Intel Optane SSD's sluiten volledig aan bij onze aanpak om IaaS te voorzien van een werklastspecifieke infrastructuur gericht op data-arme analyses, enorme databases en AI-applicaties."

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271