phoenixNAP verbetert zijn netwerkconnectiviteit met een knooppunt in Milaan

Phoenix, AZ, 7 mei 2019 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die op beveiliging gericht is cloud infrastructuur, toegewijd servers, colocatie en gespecialiseerde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) technologieoplossingen, kondigden vandaag de oprichting aan van een nieuw netwerk point of presence (PoP) in Milaan, Italië. Met het Milanese knooppunt, phoenixNAP brengt zijn Europese aanwezigheid op in totaal zes locaties, waarvan twee full-service productieknooppunten - Amsterdam, Nederland en Belgrado, Servië.

De locatie in Milaan volgt op de recente toevoeging van netwerkknooppunten in Warschau, Polen; Madrid, Spanje; en Sydney, Australië. Deze knooppunten maken het mogelijk phoenixNAP om connectiviteit te bieden met alle grote Europese en wereldwijde interconnectiviteitspunten, waardoor maximale netwerksnelheden en lage latentie voor zijn klanten worden gegarandeerd. Met data center en PoP-locaties in de VS, Europa, Azië en Australië, phoenixNAP heeft een robuuste netwerkvoetafdruk over de hele wereld.

"De lancering van het knooppunt in Milaan is een andere belangrijke mijlpaal in onze Europese expansie", aldus Ian McClarty, President van phoenixNAP. “Onze wereldwijde netwerklocaties zijn strategisch geselecteerd om de locatiegebaseerde IT-behoeften van onze klanten in Europa en die in de VS die willen uitbreiden naar Europa te ondersteunen. Als grootstedelijk gebied en IT-hub zal Milaan een aanzienlijke impuls geven aan ons hogesnelheidsnetwerk. "

Milaan biedt toegang tot alle belangrijke Europese en wereldwijde glasvezelroutes en is een van de belangrijkste netwerkknooppunten in Italië. Dit strategische nieuwe knooppunt is een belangrijke uitbreiding van phoenixNAPis wereldwijd data center netwerk dat nu 14 locaties over de hele wereld omvat. Een dergelijke geografische spreiding zorgt voor 100% uptime over locaties en biedt een connectiviteit van 2.35 Tbps data centers. Wereldwijde organisaties kunnen deze capaciteit gebruiken om uptime, veerkracht en beveiliging te bereiken voor hun kritieke werklasten.

"De huidige IT-behoeften zijn in toenemende mate afhankelijk van geografische distributie en we zijn er trots op de organisaties waarmee we samenwerken in dat opzicht te ondersteunen", aldus William Bell, Executive Vice President of Products bij phoenixNAP. "De lancering van het knooppunt in Milaan markeert een nieuwe stap op onze weg naar het vergroten van onze wereldwijde voetafdruk en we zullen de komende maanden nieuwe strategische locaties toevoegen."

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program en een Platinum Veeam® Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER ONS PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener met een focus op cyberveiligheid en compliance-gereedheid, wiens vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen worden geleverd vanuit strategische edge-locaties over de hele wereld. Haar cloud, toegewijd servers, hardware-leasing en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van IT-bedrijven. Het bieden van uitgebreide oplossingen voor noodherstel, een met DDoS beveiligd wereldwijd netwerk, hybride IT-implementaties met op software en hardware gebaseerde beveiliging, phoenixNAP ondersteunt volledig de business continuity planning van haar klanten. Schaalbare en veerkrachtige opex-oplossingen aanbieden met deskundig personeel om te helpen, phoenixNAP ondersteunt groei en innovatie in bedrijven van elke omvang die hun digitale transformatie mogelijk maken. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior marketingspecialist
phoenixNAP
[e-mail beveiligd]
1-480-401-0271