Case Study

InfoArmor biedt diensten voor identiteits- en privacybescherming aan bedrijven in meerdere marktsegmenten. Met meer dan 300 klanten en tientallen binnen de Fortune 500, biedt het bedrijf een scala aan oplossingen, waaronder identiteitsbescherming, fraudedetectie, domein- en referentiebewaking, leveranciersbeveiligingsbewaking, medische fraudebewaking en ID-diefstalbeveiliging als voordeel voor werknemers.

InfoArmor kende een gestage en aanzienlijke groei en heeft de colocatieruimte en het stroomverbruik verdrievoudigd en het gebruik van internetproviders de afgelopen jaren verdubbeld.

UITDAGING

Als vooraanstaande dienstverlener op het gebied van identiteits- en privacybescherming had InfoArmor behoefte aan IT-infrastructuurdiensten die bestand zouden zijn tegen strenge compliance en wettelijke vereisten.

Een derde partij hebben gebruikt cloud oplossing alvorens te selecteren phoenixNAP services was het bedrijf op zoek naar een hostingoplossing die een gescheiden omgeving, volledige toegang tot gegevens, hoge beschikbaarheid, hoge beveiliging en 24 × 7 bemande faciliteiten bood.

OPLOSSING

De veilige colocatieomgeving van phoenixNAP beantwoordt met succes aan de behoeften van InfoArmor. Met zijn hoge mate van fysieke beveiligingssystemen en -processen ter plaatse overwint het datacenter de unieke uitdagingen die InfoArmor heeft als aanbieder van gegevensbeschermingsdiensten. PhoenixNAP maakt gebruik van een verscheidenheid aan biometrische en toegangscontrolesystemen en levert een omgeving waarin InfoArmor geen bedenkingen heeft over de fysieke hardware.

Bovendien stelt InfoArmor de concurrerende prijsstelling van phoenixNAP-oplossingen en de flexibiliteit om services op elk moment te upgraden, in staat om te groeien en op te schalen, zodat het gelijke tred houdt met de vraag van de klant. En met het ondersteunend personeel van phoenixNAP dat altijd beschikbaar is om te helpen waar nodig, kan InfoArmor zich concentreren op zijn kerntaak: het beschermen van identiteiten.

VOORDELEN

Nadat InfoArmor aanwezig was in phoenixNAP, heeft het de vraag van klanten kunnen bijhouden en zijn groeistrategieën kunnen accommoderen, terwijl de sterke nadruk op gegevensbeveiliging behouden bleef.

Tegenwoordig kan de aanbieder van identiteits- en privacybescherming schaalvoordelen realiseren die niet aanwezig waren bij zijn vorige hostingoplossing, en de bijbehorende operationele kostenbesparingen.

Aangezien de technologiebehoeften van InfoArmor gestaag zijn toegenomen, hebben phoenixNAP-services deze kunnen ondersteunen en staan ​​ze klaar om hun groeistrategieën verder te helpen ontwikkelen.

"De klantenservice van phoenixNAP is ongeëvenaard en het personeel is altijd beschikbaar om ons te helpen wanneer dat nodig is. De technologie in het datacenter is zeer indrukwekkend en onze klanten horen graag over de netvlies-scans, bewakers en mantraps."

-Christian Lees, CTO, CSO, InfoArmor