Casestudies

Doe een wens® vervult de wensen van kinderen met levensbedreigende medische aandoeningen om de menselijke ervaring te verrijken met hoop, kracht en vreugde. Opgericht in 1980 toen een groep zorgzame vrijwilligers een jonge jongen hielp bij het vervullen van zijn wens om politieagent te worden, is de Foundation een van 's werelds toonaangevende liefdadigheidsinstellingen voor kinderen, met 61 hoofdstukken in de Verenigde Staten en haar territoria. Met de hulp van gulle donoren en bijna 25,000 vrijwilligers, geeft Make-A-Wish elke 38 minuten een wens ergens in het land en heeft sinds de oprichting meer dan 250,000 wensen ingewilligd. Ga voor meer informatie over Make-A-Wish naar wish.org en ontdek hoe je de kracht van een wens kunt delen®.

UITDAGING

Als een van 's werelds toonaangevende liefdadigheidsinstellingen voor kinderen was Make-A-Wish op zoek naar het centraliseren van softwareservices, zodat de hoofdstukken een standaardpakket van fondsenwervende, financiële en CRM-software zonder winstoogmerk konden benutten. Make-A-Wish moest ook zijn eigen technologiepersoneel vrijmaken om zich te concentreren op operationele initiatieven en hoofdstukondersteuning, terwijl het zich richtte op kosteneffectieve oplossingen.

Om deze gecentraliseerde oplossing te implementeren, had Make-A-Wish een technologiepartner nodig die haar kon helpen bij het plannen en implementeren van het softwareplatform.

OPLOSSING

De colocatieomgeving binnen de phoenixNAP® Arizona data center locatie bood de stabiliteit en infrastructuur die nodig zijn om de initiële implementatie van de softwaresuite te ondersteunen. De consistente betrouwbaarheid van phoenixNAP heeft op zijn beurt de technologie-medewerkers van Make-A-Wish in staat gesteld om zich te concentreren op nieuwe initiatieven en ondersteuning voor hoofdstukken.

Bovendien is het personeel van phoenixNAP hielp bij het bepalen welke infrastructuur nodig zou zijn om het nieuwe technologieplatform te ondersteunen en hielp bij het plannen van de overgang naar de data center. Make-A-Wish kreeg ook twee jaar gratis rackruimte en hostingdiensten aangeboden.

VOORDELEN

Bij het vestigen van een aanwezigheid binnen phoenixNAPMake-A-Wish heeft een omgeving zonder serviceproblemen ervaren. Bovendien heeft het eigen technologiepersoneel zich kunnen concentreren op het ondersteunen van de vele Make-A-Wish-hoofdstukken, wat resulteerde in de bijbehorende voordelen.

De oprichting van tijdbesparende, gecentraliseerde financiële diensten die worden beheerd door het Make-A-Wish National Office heeft bijgedragen aan 42 hoofdstukken met recordjaren voor fondsenwerving in 2013. Alles bij elkaar heeft Make-A-Wish 11 procent meer financiering opgehaald dan het deed vorig jaar.

phoenixNAP heeft een consistente en betrouwbare service geboden, wat Make-A-Wish aangeeft, heeft het geholpen om de focus te houden op wat het belangrijkst is, en heeft zijn visie bereikt om de wens van elk in aanmerking komend kind te vervullen.

"phoenixNAP hielp ons bij het plannen van ons technologieplatform, het plannen van de naadloze overgang van ons oude data center aan die van hen en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes en zo snel mogelijk werd gedaan. Bovendien verzekerde hun uitstekende klantenservice ons ervan dat we samenwerkten met een bedrijf dat echt om haar klanten geeft en dat we in goede handen waren."

-Paul Mehlhorn, Chief Financial Officer, Make-A-Wish