Case Study

Een leverancier van kantoorautomatisering en clouddiensten, AirDesk Solutions® levert gehoste client-serversoftware voor zijn klanten, die toegang biedt tot informatie of applicaties vanaf elk kantoor of mobiel apparaat, altijd en overal. Door de interne servers van haar klanten naar de cloud te migreren, stelt AirDesk Solutions bedrijven van elke omvang in staat, van solo-ondernemingen tot ondernemingen, om hun activiteiten te optimaliseren en productiviteitswinsten en kostenbesparingen te realiseren.

UITDAGING

Als een bedrijf dat zich richt op het helpen van bedrijven bij het uitbesteden van hun gehoste IT-diensten, moest AirDesk Solutions een leverancier vinden waarop het kon vertrouwen om de onderliggende cloudgebaseerde infrastructuur te leveren die werd benut in zijn aanbod. Met het doel om haar klanten kant-en-klare enterprise-class oplossingen te bieden tegen een eerlijke prijs, waren de prestaties, kosten en schaalopties belangrijke factoren waarmee rekening moest worden gehouden.

Aangezien de eigen klanten van AirDesk Solutions bovendien op zoek zijn naar manieren om zelf de operationele efficiëntie van IT te realiseren, moest de ondersteunende infrastructuur aan de eisen van verschillende bedrijfstypen kunnen voldoen.

Bijvoorbeeld één AirDesk-oplossingen ' klant had specifieke behoeften waar het naar op zoek was. Evenzo zou een startend bedrijf niet dezelfde niveaus van IT-ondersteuning nodig hebben als een gevestigde onderneming.

OPLOSSING

De VMware vCloud® Hybrid Cloud Powered-omgeving van phoenixNAP's Virtual Private Data Center (VPDC) biedt AirDesk Solutions de schaalbare en efficiënte infrastructuur om te slagen. De prijs en prestaties van VPDC, samen met Veeam®-aangedreven beschikbaarheidsdiensten, hebben het bedrijf in staat gesteld om gelijke tred te houden met de eisen van klanten, door te gaan
groeit en voegt zo nodig efficiënt infrastructuur toe.

Bovendien biedt het een basis waarop de klanten van AirDesk Solutions kunnen profiteren wanneer ze migreren naar de cloudkantoorautomatiseringsdiensten van het bedrijf. In het geval van een dergelijke klant zijn al zijn bedrijfssystemen ondergebracht bij AirDesk, met behulp van de phoenixNAP-infrastructuur.

VOORDELEN

AirDesk Solutions kende een groei van twee tot drie cijfers in de tijd dat het phoenixNAP gebruikte. Met de inherente flexibiliteit die VPDC biedt, heeft het bedrijf zijn IT-omgeving snel kunnen uitbreiden en kantoorautomatiseringsdiensten kunnen aanbieden aan een groeiend klantenbestand.

En dat klantenbestand heeft ook succes geboekt bij de migratie naar AirDesk. Zoals blijkt uit dit bedrijf besparingen, overnames en externe sitetoevoegingen die volgden op de overgang naar de cloud.

Samen helpen AirDesk Solutions en phoenixNAP bedrijven van alle soorten bij het realiseren van operationele efficiëntie.

“De relatie met phoenixNAP is echt een hechte samenwerking gericht op succes voor beide partijen. Het team voelde als een rechtstreeks verlengstuk van ons bedrijf. "

-Forrest Blair, president van AirDesk Solutions