Grote geheugeninfrastructuur

Baanbrekende technologieën voor snellere verwerking van geheugenintensieve workloads

Grote geheugeninfrastructuur

Eén veelzijdig platform. Enorme hoeveelheden geheugen.

Om enorme hoeveelheden gegevens in realtime te verwerken en er waarde uit te halen, is krachtige hardware nodig die snelle schaling, snelle toewijzing van middelen en snelle gegevenstransacties ondersteunt. Traditioneel was de oplossing voor big data-uitdagingen in-memory computing. De constante groei van moderne datasets overweldigt echter vaak een server's RAM-capaciteit. Bovendien leidt de volatiliteit van deze oplossing onvermijdelijk tot knelpunten en bedrijfsstoringen.

Om u te helpen bij het overwinnen van uitdagingen op het gebied van geheugenschaarste en gegevensbeschikbaarheid, phoenixNAP bekrachtigt zijn Bare Metal Cloud met de nieuwste Intel®® hardware en baanbrekende MemVerge® grote geheugensoftware.

Verbeterde fouttolerantie

Verbeterde fouttolerantie

Redundante hardware zorgt voor consistente prestaties van langlopende apps.

Snelle implementatie

Snelle implementatie

Voorgeconfigureerd Bare Metal Cloud instances elimineren de noodzaak voor handmatige implementaties.

Lage geheugenkosten

Lage geheugenkosten

Verlaag je overall server geheugenkosten door geheugenhardware te virtualiseren.

Intel-logo MemVerge-logo

Testimonial

“We moesten onze geheugencapaciteit vergroten zonder extra rekenkernen toe te voegen. Intel Optane Persistent Memory bood ons een unieke oplossing om die uitdaging aan te gaan. Met MemVerge Memory Machine-software konden we virtueel samenwerken en Optane PMEM en DRAM beheren om de geheugencapaciteit en prestaties te leveren die we nodig hadden.”

- Glen Otero, Ph.D., VP Scientific Computing, TGen

De kloof tussen uw geheugencapaciteit en uw gegevensbehoeften overbruggen

Bare Metal Cloud Gebruiksscenario's voor grote geheugeninfrastructuur

Bij het verwerken van datasets met groot geheugen telt elke nanoseconde. Bare Metal Cloud helpt u bij het moderniseren van uw grote geheugeninfrastructuur en het snel, betrouwbaar en veilig uitvoeren van een breed scala aan data-intensieve workloads.

Realtime analyse en complexe gebeurtenisverwerking

Zorg voor vlekkeloze realtime advertenties en een naadloze, gepersonaliseerde gebruikerservaring voor uw app, waardoor de betrokkenheid wordt vergroot door middel van gegevensgestuurde beslissingen en inzichten.

Langlopende, niet-fouttolerante en stateful apps

Met Optane PMem en Memory Machine blijven uw gegevens beschikbaar in het geheugen, zelfs als uw app-processen dagen of maanden in beslag nemen.

Financiële en nalevingsdiensten

Snelle, toegewijde bronnen met veel geheugen helpen u de prestaties van latentiegevoelige handelsapps, fraudedetectiesystemen of winkelaanbevelingsengines te verbeteren.

Waarom gebruiken Bare Metal Cloud voor grote geheugenworkloads

Door DRAM en Optane™ Persistent Memory te virtualiseren aan Bare Metal Cloud, krijgen uw applicaties snel en gemakkelijk toegang tot enorme hoeveelheden snel, snel beschikbaar geheugen tegen lagere kosten en zonder storage-I/O. Implementeer eenvoudig uw niet-verstorende computerinfrastructuur met groot geheugen en versnel uw analytische pijplijnen, e-commerce-apps en andere realtime, geheugenintensieve workloads.

Bare Metal Cloud koppelt de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van dedicated servers met de flexbaarheid en snelle implementatie van gevirtualiseerde omgevingen. Met de nieuwste software- en hardwaretechnologieën voorzien op a cloud-achtig model, kunt u een single-tenant-oplossing op maat implementeren voor geheugenintensieve toepassingen in minuten in plaats van dagen. Tegelijkertijd, via flexmodellen voor facturering en bandbreedte, Bare Metal Cloud helpt u bij het opzetten van een moderne, krachtige infrastructuur zonder investeringen vooraf.

3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors

3rd Gen Intel® Xeon® Schaalbare processors

Met de nieuwste CPU's die zijn gebouwd voor data-intensieve workloads, Bare Metal Cloud biedt u een verhoogde doorvoer, een hoger aantal cores en een boost voor de I/O-bandbreedte, met ingebouwde AI-, ML- en DL-versnellingstechnologieën.

Intel® Optane™ permanent geheugen (PMem)

Intel® Optane™ persistent geheugen (PMem)

Met Optane PMem 200-serie, Bare Metal Cloud helpt u gegevens dichter bij de CPU te brengen en zowel een hogere geheugencapaciteit als SSD-achtige gegevenspersistentie te krijgen, waardoor I/O wordt verminderd en in-memory computing wordt versneld.

Hoogwaardige opslag

Hoogwaardige opslag

NVMe-opslag levert hogere IOPS en bandbreedte met snellere reactietijden voor versnelde gegevensverwerking in de SSD-gegevenslaag. Deze high-performance opslag zorgt ook voor een verhoogde beschikbaarheid en herstelbaarheid van uw data snapshots.

MemVerge® Geheugenmachine™

MemVerge® Geheugenmachine™

Profiteer van de hoge geheugencapaciteit van PMem met bijna DRAM-latentie. Door de geheugenhardware te virtualiseren op Bare Metal Cloud, deze eerste-van-zijn-soort software combineert DRAM en PMem in een enkel byte-adresseerbaar geheugendomein, waardoor de prestaties van uw app aanzienlijk worden verbeterd.

Via eenvoudige API-aanroepen of de intuïtieve WebUI van het platform kunt u uw Bare Metal Cloud server in een kwestie van minuten, aan te passen aan de behoeften van uw workloads en apps. Schaal uw infrastructuur snel op en krijg toegang tot enorme pools met permanent geheugen, gebruikmakend van de nieuwste hardware met lagere TCO.

Nu implementeren

Hoe werkt MemVerge MemoryMachine?

MemVerge Memory Machine transformeert DRAM en PMem in softwaregedefinieerde geheugenpools, waardoor gegevensbeschikbaarheid, tiering, schaling en bescherming in het geheugen mogelijk zijn zonder dat extra codering nodig is. Door deze hardwarebronnen te combineren, vergroot Memory Machine het totale beschikbare geheugen voor data-intensieve workloads zoals in-memory databases, AI/ML-analyses of latentiegevoelige handelsapps.

Diagram

De checkpoint- en herstelfunctie zorgt voor hoge beschikbaarheid en verbeterde prestaties voor grote geheugenworkloads. Het creëert in-memory snapshots van DRAM naar PMem in een fractie van een seconde, waarbij de volledige status van een app-proces wordt vastgelegd, zonder enige opslag-I/O of duplicatie van geheugenpagina's. Dit helpt u grote database- of app-processen in seconden in plaats van uren op te slaan en te herstellen, waardoor een vrijwel onmiddellijk herstel mogelijk is in geval van een crash, server opnieuw opstarten of andere storingen.

Geheugenmachine™ binnen Bare Metal Cloud

Leer hoe u gelijktijdige analyses op één enkele kunt verdubbelen server MemVerge Memory Machine gebruiken op Bare Metal Cloud. In de gratis whitepaper van MemVerge wordt uitgelegd hoe de twee technologieën samenwerken om consistente prestaties van geheugenintensieve applicaties te garanderen door middel van het gebruiksvoorbeeld van high-throughput genomics-sequencing.

Witboek lezen

Geheugenmachine™ binnen Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud: Gebouwd voor data-hongerige workloads

Bare Metal Cloud helpt u uw geheugencapaciteit uit te breiden en tegelijkertijd uw IT-uitgaven te optimaliseren. Krijg binnen enkele minuten toegang tot vooraf geconfigureerde instances met de nieuwste 3e generatie Intel Xeon Scalable CPU's en Optane PMem met vooraf geïnstalleerde MemoryMachine-software van MemVerge. Implementeer Kubernetes-clusters of virtualiseer uw omgeving in een kwestie van klikken en pas uw toegewijde resources met minder complexiteit aan uw gegevensverwerkingsvereisten aan.

Automatisering

Automatisering

Implementeer binnen enkele minuten vooraf geconfigureerde instances via API, CLI of WebUI en beheer uw infrastructuur als code via populaire IaC-tools.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Kies tussen facturering per uur voor onvoorspelbare workloads of ontvang kortingen voor maandelijkse of jaarlijkse reserveringen en verlaag uw infrastructuurkosten.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid

Breng uw servers dicht bij uw gebruikers. Implementeer en wijzig het formaat van uw infrastructuur wereldwijd in enkele minuten voor een lagere latentie en betere prestaties.

BMC-functies

Extra Bare Metal Cloud Kenmerken:

  • 100% toegewijde fysieke CPU, RAM en opslag
  • Geen hypervisors, geen "lawaaierige buren"
  • 30+ server instantietypes geoptimaliseerd voor algemene, reken- en geheugenworkloads
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit met gratis DDoS-bescherming
  • Opties voor privénetwerken
  • Flexible bandbreedtepakketten met gratis 15 TB (5 TB in Singapore)
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • Gecertificeerde infrastructuur als codemodules (Terraform, Ansible, Pulumi)
  • SUSE Rancher-integratie voor het stroomlijnen van K8s-clusterimplementatie
  • Toegang tot regelmatig onderhouden GitHub-opslagplaatsen en -acties

Versnel de verwerking van uw in-memory workloads.

Implementeren Bare Metal Cloud vandaag!

Implementeer in minuten