Back-up en Disaster Recovery oplossingen

Er is nog nooit zoveel vraag geweest naar een solide back-up en recovery-oplossing als nu. Door afspraken met onze technologie partners zoals Veeam, R1Soft en Zerto, is phoenixNAP in staat om uw bedrijf te beschermen tegen het verlies van bedrijfskritische gegevens. Als u niet zeker weet welke optie het beste voor u is, dan kunnen onze back-up en recovery experts u helpen met het vergelijken van de opties.

veeam_zerto logo OK-01

Cloud Back-up

Weet u niet zeker welke optie het beste voor u is?
Laat ons u helpen.Omdat geen twee bedrijven gelijk zijn en geen twee hoeveelheden te verwerken data gelijk zijn, bieden wij back-up-diensten aan met verschillende standaarden om de diverse behoeften te kunnen bedienen. Of u nu een back-up-optie nodig heeft die werkt met bare metal dedicated servers, of een optie die werkt met de Veeam Availability Suite, of één die ook een aantal geavanceerde functies of de mogelijkheid heeft voor data replicatie, we bieden het allemaal.

Met onze Back-up voor Veeam Cloud Connect kunt u offsite back-ups maken van uw virtual machines naar elk van onze vestigingen, wereldwijd en binnen 4 uur of sneller, zonder grote investeringen!

Disaster Recovery

Heeft vragen over DRaaS? Laat onze experts u helpen.Omdat onze Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) gebouwd is op dedicated Cloud infrastructuur, is het flexibel genoeg om uw specifieke RTO en RPO tegemoet te komen. Door de integratie van Zerto in ons, op VMware gebaseerd platform, hebben we een grootzakelijke DRaaS dienst gecreëerd. Hiermee bieden we een door en door geteste en gebenchmarkte replicatie functionaliteit.