Voorkom downtime van uw VM-omgeving

Implementeer een robuuste, op VMware gebaseerde oplossing voor noodherstel om ransomwarebescherming en bedrijfscontinuïteit te garanderen door middel van een vrijwel onmiddellijk herstel van uw bedrijfskritieke workloads.

VMware-native oplossing
Ingebouwde SSL-codering
Eenvoudig te implementeren en te beheren
RPO's van 5 minuten
Deskundige 24/7 ondersteuning

Een VMware-native oplossing voor verbeterde zakelijke veerkracht en bescherming tegen ransomware

Bedrijfsstoringen zijn er in verschillende vormen. Natuurrampen, menselijke fouten en toenemende ransomware-bedreigingen maken het voor organisaties steeds moeilijker om hun gegevens efficiënt te beschermen. Nu de kosten van downtime toenemen, geven bedrijven prioriteit aan strategieën voor gegevensbeschikbaarheid om downtime te voorkomen en de negatieve impact ervan te beperken.

phoenixNAP's VMware DRaaS helpt u de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen, het risico op downtime te minimaliseren en snel herstel te garanderen in geval van ransomware of een andere verstorende gebeurtenis. Gebaseerd op VMware vCloud Beschikbaarheid, de oplossing kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande gevirtualiseerde infrastructuur en elimineert de noodzaak om een ​​secundaire rampherstelsite te beheren. U kunt uw VM-omgeving eenvoudig herstellen en tegelijkertijd uw IT-kosten optimaliseren.

Eenvoudige integratie

Eenvoudige integratie

De integratie maakt een snelle en gemakkelijke onboarding mogelijk met een uitstekende ervaring.

5 minuten RPo's

5 minuten RPO's

VMware DRaaS is gebouwd om zelfs de meest agressieve RTO- en RPO-doelen te bereiken.

Kost efficiëntie

Kost efficiëntie

Als OPEX-gebaseerde oplossing vereist VMware DRaaS geen CapEx-investeringen.

Security

Security

Ingebouwde industriestandaard SSL-codering zorgt voor verbeterde beveiliging van uw gegevens.

Bekroonde aanbieder

Toegewijd aan uw succes

Als hoofdpartner van VMware, phoenixNAP helpt u om robuuste VMware DRaaS naadloos te integreren in uw gevirtualiseerde infrastructuur. Bereik superieure beveiliging van uw gegevens en maak uw bedrijf toekomstbestendig met onze moderne en betrouwbare noodhersteloplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een ​​oplossing te krijgen die maximale bescherming biedt aan uw cloud werklast en gegevens.

Hoe het werkt

De nieuwste beschikbaarheidstechnologie van VMware biedt continue replicaties, failover en migraties voor vSphere-workloads om hun beschikbaarheid te garanderen. De oplossing is inzetbaar in multi-tenant cloud omgevingen op het niveau van een vApp of virtuele machine.

Het implementeren van een betrouwbare noodhersteloplossing is nog nooit zo eenvoudig geweest. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

Icoon Stap 1
Bron en doel koppelen cloud locaties met VMware Cloud Beschikbaarheid Appliance en configureer de site-naar-site-replicatie van uw VM's.
Icoon Stap 2
Kies een SLA-beleid dat is afgestemd op uw herstelvereisten en zakelijke behoeften (kies uw doel-RPO, synchronisatietijd en andere replicatieaspecten die relevant zijn voor uw bedrijf).
Icoon Stap 3
Nu is de replicatie geconfigureerd en worden uw VM's veilig naar een doel gerepliceerd cloud plaats.
Icoon Stap 4
Voer een failover-test uit om ervoor te zorgen dat uw workloads met succes worden hersteld.

VMware DRaaS implementeren: technische diepgaande duik

Bekijk de demo voor meer informatie over technische aspecten van het bouwen van een enterprise-grade disaster recovery (DR)-oplossing voor uw on-premises en cloud omgevingen.

Sprekers:
Willem Bel, phoenixNAP
Chestin Hay, VMware

Wat u krijgt met op VMware gebaseerde DRaaS

Pictogram aangevinkt

DRaaS-oplossing gebaseerd op VMware vCloud Beschikbaarheid

Pictogram aangevinkt

Exclusief gebouwd voor VMware-omgevingen

Pictogram aangevinkt

Kostenefficiëntie met eenvoudige integratie en geen kosten voor het beheer van DR-sites

Pictogram aangevinkt

Snelle implementatie en onboarding

Pictogram aangevinkt

Ingebouwde industriestandaard SSL-codering

Pictogram aangevinkt

RPO's van 5 minuten

Informatieblad over op VMware gebaseerde gegevens over noodherstel

Download onze data-factsheet om te ontdekken hoe de implementatie van de VMware-oplossing voor noodherstel u kan helpen de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en de strategie voor gegevensbeschikbaarheid van uw organisatie te ondersteunen.

Download meer

Start nu

Begin vandaag

Wilt u uw VMware data snel herstellen bij calamiteiten?

Boek een gratis adviesgesprek met onze experts en begin vandaag nog met het verbeteren van de veerkracht van uw bedrijf! Implementeer een robuuste en betrouwbare oplossing voor noodherstel die is afgestemd op uw unieke IT-, bedrijfs- en herstelbehoeften.