PNAP-logo

Versnelling van de verwerking van genomics-gegevens met Persistent Memory en Big Memory-software

Leer hoe MemVerge Memory Machine™ en Intel® Optane™ Persistent Memory hielp TGen om een ​​toename van 36% in hun RNA-sequencingpijplijn te realiseren.

Naarmate de omvang en complexiteit van datasets toenemen en de snelheid waarmee ze moeten worden verwerkt toeneemt, staan ​​organisaties voor de uitdaging om hun infrastructuur te optimaliseren om een ​​gelijktijdige groei in zowel volume als snelheid aan te kunnen.

De opkomst van data-intensieve workloads zoals realtime analyse, AI/ML, animatie en bio-informatica stimuleert de vraag naar voor geheugen geoptimaliseerde hardware die grote datasets in een minimale hoeveelheid tijd kan verwerken. De huidige computerinfrastructuur is echter niet altijd in staat om de complexe configuraties te ondersteunen die deze groeiende vraag naar geheugentechnologie vereist.

Download deze whitepaper om te ontdekken hoe TGen hun verwerkingsuitdagingen heeft opgelost door gebruik te maken van Intel Optane Persistent Memory en MemVerge Memory Machine. Hun phoenixNAP De HaaS-infrastructuur is op maat gebouwd om de RNA-seq-prestaties te verbeteren en de SplAdder*-analyse te versnellen van 2 maanden naar 13 dagen.

In het witboek wordt specifiek gesproken over de volgende uitdagingen:

  • Hogere geheugenkosten omdat er meer capaciteit nodig is om de voortdurend groeiende datasets te ondersteunen.
  • Hardwarebeperkingen door geheugenslots en RAM-grootte.
  • Inefficiëntie van de IT-infrastructuur als gevolg van prestatieproblemen en beperkte schaalbaarheid
  • Hoge kosten-prestatieverhouding voor traditionele DRAM-implementaties

Weggeven

Download whitepaper

Download gratis exemplaar

Weggeven
Weggeven
Weggeven
phoenixNAP logo

© 2022 Copyright phoenixNAP | Wereldwijde IT-services. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy