PNAP-logo
EVENEMENTOPNAME + LIVE DEMO

Hybride inschakelen Cloud Connectiviteit met Megaport en Google Anthos

Op mei 12th, 2022, we verwelkomden experts van Megaport en Google op onze data center in Phoenix voor een educatieve discussie over hybride cloud connectiviteit.

Je hebt nu toegang tot de opname van de sessie om meer te weten te komen over de meest voorkomende hybride cloud uitdagingen en belangrijke tactieken voor het verbeteren van beheermogelijkheden en het optimaliseren van connectiviteit in hybride cloud implementaties. Onze sprekers behandelden strategische en technische details om u te helpen bij het plannen van uw hybride cloud implementaties, beveilig uw netwerken en vereenvoudig de connectiviteit met verschillende cloud Diensten. Ze gaven ook praktisch advies over het aanpakken van uitdagingen zoals een gebrek aan bekwaam personeel, slecht zicht op uw netwerken, gegevensmigratie en kostenbeheersing.

De video bevat een live demo van Anthos, een baanbrekende hybride multicloud beheertechnologie van Google die het beheer en de implementatie van gecontaineriseerde workloads voor verschillende cloud infrastructuren.

Belangrijkste discussieonderwerpen:

  • De meest voorkomende hybride cloud uitdagingen in 2022
  • Best practices voor het verbeteren van het beheer en het optimaliseren van connectiviteit in hybride omgevingen
  • Hoe Anthos in uw hybride pastcloud strategie
  • phoenixNAP, Anthos & Megaport: hoeksteen van een succesvolle hybride cloud strategie

Vul het formulier aan de rechterkant in om toegang te krijgen tot de volledige video!

451 Onderzoeksanalysevideo

Vul het formulier in om toegang te krijgen
de video!

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.

phoenixNAP logo

© 2022 Copyright phoenixNAP | Wereldwijde IT-services. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid