PNAP-logo
WIT PAPIER

Cloud Beveiligingsonderzoek 2023: best practices voor infrastructuurbescherming

De postpandemische onderneming is heterogeen geworden en moderne workloads bestaan ​​uit alles van legacy on-prem software tot op microservices gebaseerde applicaties. In dergelijke omgevingen verspreiden digitale middelen zich ver buiten de muren van een traditionele data center en creëer een aanvalsoppervlak van ongekende proporties.

Hierdoor 85% van IT-systeembeheerders en besluitvormers zijn matig of extreem bezorgd over de veiligheid van de gegevens van hun organisatie.

Om de stroom beter te begrijpen cloud veiligheidsuitdagingen, phoenixNAP en VMware voerden een wereldwijd onderzoek uit onder bijna 300 respondenten. We vroegen hen naar hun ervaringen met gegevensverlies, de beveiligingshouding van hun organisatie en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd bij het implementeren van infrastructuurbeveiligingscomponenten.

Deze whitepaper bevat onze laatste bevindingen over: cloud beveiliging en activabescherming. Het geeft ook een overzicht van opkomende trends op het gebied van cyberbeveiliging en beveelt best practices aan voor het waarborgen van cyberweerbaarheid en geavanceerde gegevensbescherming in moderne IT-omgevingen.

Lees het voor meer informatie over:

  • Belangrijkste bevindingen van onze 2022 Cloud Enquête over beveiliging en activabescherming
  • 7 Best practices voor het beschermen van uw infrastructuur
  • Anatomie van een veilige cloud oplossing
  • Hoe u on-demand toegang krijgt tot gegevensbescherming op ondernemingsniveau

Vul het formulier in om uw FREE kopiëren!

Cloud Beveiligingsonderzoek 2023: best practices voor infrastructuurbescherming

Vul het formulier in om GRATIS whitepaper te krijgen!

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.

PNAP-logo

phoenixNAP logo

© 2023 Copyright phoenixNAP | Wereldwijde IT-services. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy