PNAP-logo
ANALISTEN VIDEO

Infrastructuur in het tijdperk van DevOps

De groeiende rol van Bare Metal

451 Onderzoeksanalyse heeft aangetoond dat bedrijven steeds vaker overstappen op DevOps. Dit versnelde alleen in 2020 met 13% die zei dat ze nieuwe DevOps-projecten begonnen tijdens de lockdown, en andere 28% zei dat ze projecten die al in uitvoering waren, versnelden.

In deze haast om meer wendbaarheid te omarmen, is een van de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd, de inrichting van de infrastructuur. Het versnellen van code-releases was van oudsher een van de belangrijkste problemen die DevOps wilde oplossen, en traditionele infrastructuur was daar een onderdeel van. Tegenwoordig doet de VP of Engineering-rol meer telefoontjes met betrekking tot infrastructuuraankopen en wendt hij zich steeds meer tot: bare metal oplossingen.

traditioneel bare metal omgevingen bieden een geavanceerd prestatiepotentieel, maar zijn beperkt in termen van: flexvermogen. phoennixNAP's Bare Metal Cloud lost dit probleem op door geautomatiseerde provisioning in te schakelen en flexible facturering voor vereenvoudigde, schaalbare en kostenefficiënte implementaties. Bekijk de volledige video om te zien hoe de eisen van de IT-infrastructuur veranderen in het tijdperk van DevOps.

Craig Matsumoto, Senior Research Analyst bij 451 Research, bespreekt dit onderwerp met Ian McClarty, President van phoenixNAP, waardoor inzicht wordt verkregen in trends in het infrastructuurverbruik. Ze bespreken ook de opkomende CPU-technologieën zoals 3e generatie Intel® Xeon® Schaalbare processors, die een versnelde verwerking van zelfs de meest veeleisende workloads mogelijk maken.

Onderwerpen:

  • Hoe DevOps organisaties helpt hun belangrijkste bedrijfsdoelstellingen te bereiken?
  • Hoe Bare Metal banden met DevOps-trends?
  • Waar gaan de CPU- en GPU-industrieën naar toe?
451 Onderzoeksanalysevideo

Vul het formulier in om toegang te krijgen
de video!

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.

phoenixNAP logo

© 2022 Copyright phoenixNAP | Wereldwijde IT-services. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy